一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
戲肉啦,快上水
快啲快啲
出文
睇撚到我扯到恆曬
加速啦
我勉強仲保有多少理智。

但係....抵抗既聲音.....

經已愈黎愈弱。

細細粒握住我隻手....

我握住佢個胸....

我覺得...

世界上冇任何野比我地此刻既距離更加接近....

我甚至可以係佢個胸....係佢果粒提子上面,感受佢既心跳....呼吸....

佢對住我,展開一抹淫蕩至極既微笑....

佢放慢動作,咬住下唇....

佢隻手帶領住我漫遊佢既身體....

好滑.....真係好滑......

哩種皮膚既幼嫩感,雖然我自己沖涼既時候都可以感受得到。

但哩一刻,佢皮膚底下既溫度....令我對佢既肌膚產生咗更深既留戀。

一路摸落去佢條腰....

我可以大約摸得出佢小腹上既紋理....

哩條...係馬甲線?

仆街....仲以為細細粒係半個宅女....

唔怪得咁大力...

一路掃落去....

掃落去...下腹....

佢最重要既位置.....

我鬆咗一口氣。

係我心底裡面,我曾經擔心過細細粒會唔會有機會係偽娘....

從佢進取既態度,令我有時隱隱約約都會擔心佢會有日會拎棉條以外既野隊我...

好彩....

佢果個位乜都冇。

真正意義上既乜都冇.....

剃哂....只有一啲比較粗糙既毛孔位置。

佢壓低咗我隻手。

我隻手指...真係有啲犯賤。

我摸咗摸........

......濕到呢?

未掂到佢塊野已經感覺到佢既水份。

如果果碗粥俾佢落咗春藥,細細粒應該就係成支滴落口果啲人。

佢問我:「係咪....好想放入黎?」

.........嗯!

佢笑咗一笑。

妖,我放得到啲咩入黎呀?唉...

「唔得....」

佢拎番起我隻手,望住我啲手指....

輕輕吸咗一口氣....

用佢果支攻城木既尖端...

「唔......」

「指甲太長啦...」

lam到後黎...佢直程將我啲手指放入口吮....

我深吸一口大氣......

細個行落街,俾鄰居隻拉布拉多lam手就係哩種感覺....

熱熱地...濕濕地....不斷對你觸覺最敏銳既位置吹氣...

諗番起黎,唔係個主人喝住佢....差啲手指都俾佢咬斷.....

「唔.....唔.....」

細細粒呀...你咬斷哂我啲手指佢啦.....

「我地....玩第啲野....」

「....?」

喂,玩得好地地,你唔係掃我興呀嘛??

佢除咗佢條屠夫圍裙....

我唔知道保持情調係咪就一定要用慢動作去做,我只係知道...

哩一刻望住佢除任何都係一種賞心悅目既事。

佢托一托起我條頸,拉低枕頭俾我枕著。

我地兩個人互望....

我肯定,我以家塊臉同佢一樣咁紅。

係佢眼中,我一定好吸引.....

我真係好想屌自己。

佢慢慢靠落黎,我合上我雙眼。

哩刻,我好似將所有野拋諸腦後。

終於明白,點解啲AV拍啲痴漢片...

條女去到最後會俾個痴漢任咁錫,唔反抗.......

或者,細細粒佢冇班痴漢咁粗暴,所以我先.....

真係.....好舒服。

佢一路錫、愈錫愈落....

果支攻城錘、依家好似游蛇咁樣挑動我全身....

我感覺得到...佢扯低咗我條褲。

乜野....都唔重要啦。

「乜你咁得意既....?」

「啲毛咁多咁密......中間仲有個圓形既?」

佢唔講,我都醒唔起....

我果一片地中海。

「啊.....咪.....」

仆街妹...佢用條脷去頂我個「海」。

「喂!唔好.....!」

仆街。

我果個位好似有條幻肢咁...佢一LAM落去我冇毛既位置....

我就好敏感。

硬係覺得....我好似俾佢口交緊咁...

唔好停。

........!

無盡既黑暗,細細粒為佢帶黎咗光明。

佢掀開咗哩片夜幕,打破咗一個含苞待放既生命,長久不見天日既孤寂.....

曙光,自佢既手指射入去我既身體....
...嗯啊!!!!

我叫咗出黎....好羞恥。

點解會叫成咁......?

我應該錄低佢....

我以後要聽住哩把呻吟聲打飛機。

「好緊...。」

「平時...好少自己黎?」

..........

我除咗俾你支棉條吉過之外,就....

.....我都估到你果陣有古惑架啦。

嗯.......

仆街,唔掂。

我既自我好似慢慢消失緊咁.......

...啊!!

唔得...佢果半節手指每次伸入黎我就跟住佢叫一聲...

痴線...痴線痴線痴線....

啊!!!!!

................

我好似冇咗意識咁....成個人放空咗。

直到,我聽到一陣好唔尋常,好有規律既摩打聲....

我擘大咗眼。

成個人....清醒哂。

細細粒佢揸住咗條假鳩。

而條假鳩......

震撚到ON9。

唔係咁掃興呀嘛...?
快點強姦我
唔係咁掃興啊?呢度你停左?
破處啦
唔好呀...肥仔黎架...
唔好呀...肥仔黎架...

唔好益死肥仔呀
sheshe
肥仔呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞