一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
又細細粒又花雯 好亂

細細粒咪即係花雯囉??

咁佢用一個名咪得囉
上一句花雯,下一句又細細粒
好亂
好正呀個故 勁意想不到
又細細粒又花雯 好亂

細細粒咪即係花雯囉??

咁佢用一個名咪得囉
好亂

花雯原人格,細細粒食完雞後產生既人格
Live
又比你兜得番
又細細粒又花雯 好亂

細細粒咪即係花雯囉??

咁佢用一個名咪得囉
好亂

花雯原人格,細細粒食完雞後產生既人格

求其啦 又唔係睇唔明
細細粒好緊張咁拉住肥仔行出房間,佢望住阿琪對自己為止卻步,都十分內
疚。

「對唔住呀....你都跟住肥仔走啦、快啲!」

肥仔仍然未搞得清情況,細細粒握住佢隻手,好凝重咁講:

「快啲...帶埋阿琪走....」

「到底發生咩事?」

細細粒搖頭,似乎冇足夠時間解釋:「冇時間啦,快啲帶阿琪走....」

肥仔仍然躊躇,唔明白到底發生咩事、細細粒會有啲咩危險先會咁樣要佢地走。

佢唔想留低細細粒。

細細粒已經拉住肥仔出門口,肥仔忍唔住問佢:

「點解你唔跟埋我地走?」

細細粒一臉痛苦:「唔得架....」

「我唔知我幾時會變番做佢.....快啲走啦,唔使理我架!」

「有啲咩事、我地遲啲傾....」

阿琪明白肥仔心裡面諗緊啲乜,佢企咗係肥仔旁邊幫細細粒勸說:

「走啦肥仔、做咩呀?一陣...佢變番個八婆就麻煩啦....」

阿琪睇得出依家既細細粒並唔係心理扭曲、變態既細細粒。

要肥仔掉低佢鍾意果個善良既花雯...實在太難。

「走呀!!!」

「如果佢番咗黎、就走唔甩架啦!」

阿琪忍唔住問:「佢係邊個....?」

「....小師妹。」

阿琪聽完之後呆咗一呆:「乜佢唔係....?」

細細粒搖頭:「佢呃你架咋、依家既小師妹....好憎男人、好唔正常....」

「我唔知佢番到黎會做出啲咩事....」

細細粒一手拉住肥仔行出走廊:

「快啲、行樓梯....」

肥仔俾細細粒拉住帶咗入後樓梯,一直都冇太大既反抗。

佢呆望住細細粒,唔知點解....突然間好似講唔到野咁。

「雯......」阿琪走咗幾級樓梯,回頭醒起有件好重要既事需要向佢確認。

「到底....我係咪一定要同肥仔上床.....?」

細細粒雙眼望一望肥仔,向阿琪搖頭。

「好啦、你地快啲走....唔使擔心我!」

細細粒拉住防煙門,作出佢最後既吩咐。

哩個時候,肥仔忍唔住開口:「...風花!!」

細細粒對哩個稱呼有小小意外:「嗯...?」

肥仔諗番起以前只有係遊戲裡面,先夠膽打出黎既對白....

「花雯....」

肥仔望住細細粒雙眼,將佢一直以黎冇機會講既對白....

一字一句咁講出黎:

「花雯,我愛你。」

細細粒終於聽到哩一句說話。

佢帶住一滴淚珠微笑,關上咗防煙門。

XXX

細細粒帶住沉重既心情....行番入去佢既「家」。

佢哩刻最唔想見到既人,就企咗係果間空盪既房間度。

「佢地....走哂。」

哩個高高瘦瘦既男仔,用一把好平和既語氣同細細粒講。

哩一個男仔.....除咗外表高瘦、斯文之外.....

身上面有一陣好難形容既氣牆。

果一種....對世界既憎恨同厭惡。

好難想像....小師妹竟然會變成一個咁既男人。

「吓、發生咩事?佢地點有可能走得到出去??」

「唔知。」

小師妹望住細細粒,隻眼冇離開過:

「你頭先....去咗邊?」

「我.....」

細細粒既聲線開始顫動:「頭先....出咗去掉垃圾。」

小師妹仍然好冷靜。

佢試著....要求自己冷靜。

但佢失敗咗。

「點解你要咁做?」

細細粒皺一皺眉頭:「你講緊咩?」

「點解....你會背叛我?」

「背叛?我點可能...背叛你?」

細細粒背心一涼,佢開始驚。

「氹我離開,然後放走哂肥仔佢地.....」

你講果個復仇計劃呢?

細細粒望到....小師妹努力偽裝既鎮定開始振盪。

佢故作從容咁向小師妹解釋:「所有野,我自有把握......你唔洗擔心。」

「....唔洗擔心?」

小師妹....忽然間大笑:「....有把握??」

「你有把握溝番肥仔係咪....?」

細細粒全身震咗一下:「你...講咩呀?」

「你呃我...」

「全天下既男人.......」

「冇一個係好人.....」

包括你。

小師妹拎起腳邊果支鐵通,慢慢行近細細粒...

「我、我唔係佢.....」

細細粒好驚。

佢未見過小師妹會咁樣.....

佢本來就已經極之神經質;哩個時候....佢好肯定好嬲。

「我唔係佢呀、你冷靜小小.......」

小師妹一手扯住細細粒既頭髮,靠向佢無辜既臉孔大喝:「你講大話!!」

「跟本就冇可能咁輕易換人、一直都係你.....」

「你想呃我....」

「所有野都係你既奸計....」

「你就係你、跟本冇其他人.....」

細細粒好痛苦地搖頭:「你冷靜啲...唔好、痛!」

「點解??」

「點解要放走佢地??」

細細粒閉眼,咬住牙關。

好痛苦....但佢願意承受。

所有野....都係佢既錯。

「你係咪....唔愛我啦?」

小師妹忽然心灰意冷、將細細粒推咗落地....

「我....只係你既道具?」

「唔係...」

「我只係........」

「一件你用黎測試變性功能既實驗品?」

小師妹仲好清楚記得....細細粒肌膚上既溫度。

佢仲好記得,細細粒當初對佢既承諾。

「點解....?」

「唔通、我就比唔上果個肥仔咩?」

「唔係..!」

小師妹高舉鐵通,充滿絕望咁宣告:

「我以為....我活著既意義只係得你一個。」

鐵通,毫不留情地揮向細細粒。
主角已經變咗做細細粒

還我欲拒還迎阿琪

還我強姦阿琪嘅肥仔

還我肥仔用假撚戳阿琪個胸嘅小環節

而家篇文好沉重 我本身入嚟係想輕鬆㗎

本身我唔鍾意細細粒㗎 點解要幫佢洗底

樓主你真係好過份
唔好死啊細細粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞