一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

定係搵肥仔養,然後晚晚俾肥仔中出
快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

唔知我個孫出世果陣個故去到依個進度未呢
lm
主角開始女性化
快點

強姦主角
快點

強姦主角

點知TT條撚樣一插入去,琪琪突然變番麒麒
快點

強姦主角

點知TT條撚樣一插入去,琪琪突然變番麒麒

個故即刻爛尾
live
快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

支持肥仔
快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

支持肥仔

我都支持肥仔,肥仔一定係幕後黑手

間手機鋪已經係女主角番工前俾肥仔買左,所以老闆一直消失左,肥仔交帶tt chok下女主角乜料,然後指使tt威脅佢,肥仔知女主角寧願搵自己幫手都唔會服從tt,所以已經等緊開餐

另一方面就算女主角服從,最終出黎享受既都一定係肥仔

果然係在下一盤很大的棋
live左

樓主加油,好撚好睇

阿麒仲未肯check下自己戶口有幾錢
快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

支持肥仔

間手機鋪已經係女主角番工前俾肥仔買左,所以老闆一直消失左,肥仔交帶tt chok下女主角乜料,然後指使tt威脅佢,肥仔知女主角寧願搵自己幫手都唔會服從tt,所以已經等緊開餐

果然係在下一盤很大的棋

唔得啊 我諗到嘅肥仔好柒好多暗倉嘅油頭毒撚
快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

支持肥仔

果然係在下一盤很大的棋

有青淨白淨既可愛肥仔架嘛
快點

留名等睇阿琪遲早做性奴

為錢、身分屈服俾tt

支持肥仔

果然係在下一盤很大的棋

有青淨白淨既可愛肥仔架嘛

咪係呢個世界邊有咁多暗瘡油頭

佢仲有要sheshe friend一定係好可愛嘅死肥仔

阿琪快啲任肥仔魚肉
快d幫肥仔克服女性恐懼性啦
我換咗一張電話卡,用哩個電話打俾阿莊。

「喂?」

「阿莊,我係小琪。」

「....做咩?」

佢依家應該仲番緊工,但我有事需要佢幫手。

離間計。

我需要得到佢既支持。

「我有啲好重要既事要搵你...唔話得俾人知。」

「你可唔可以搵個藉口過黎隔離街間7仔?」

「....吓?」

「我會報答你架、快啲黎!」

「呀...好啦。」

唔知點解,我覺得如果我要對付TT,我一定要由阿莊入手。

或者因為佢係舖頭排第三。

或者因為佢唔似同TT真係有咁好朋友。

或者....純粹只係因為佢咸濕,易控制。

我唔知佢聽到報答哩兩個字有啲咩聯想。

我要諗下,點樣可以.....

勾引佢?

「喂,有咩唔可以係舖頭講要特登出黎講?」

阿莊佢終於過到黎。

我即刻拉住佢隻手,帶咗佢出去一個較為幽靜既角落。

女人既武器,到底係乜野?

我成個身都係武器。

冇錯,再一次......

我選擇咗行哩條修羅之路。

損已不利人。

我已經有哂劇本.....

我個心係度默念:

「阿麒,一切....都係為咗成功而不擇手段...」

我跑咗過去,攬住咗阿莊。
磨牙
我換咗一張電話卡,用哩個電話打俾阿莊。

「喂?」

「阿莊,我係小琪。」

「....做咩?」

佢依家應該仲番緊工,但我有事需要佢幫手。

離間計。

我需要得到佢既支持。

「我有啲好重要既事要搵你...唔話得俾人知。」

「你可唔可以搵個藉口過黎隔離街間7仔?」

「....吓?」

「我會報答你架、快啲黎!」

「呀...好啦。」

唔知點解,我覺得如果我要對付TT,我一定要由阿莊入手。

或者因為佢係舖頭排第三。

或者因為佢唔似同TT真係有咁好朋友。

或者....純粹只係因為佢咸濕,易控制。

我唔知佢聽到報答哩兩個字有啲咩聯想。

我要諗下,點樣可以.....

勾引佢?

「喂,有咩唔可以係舖頭講要特登出黎講?」

阿莊佢終於過到黎。

我即刻拉住佢隻手,帶咗佢出去一個較為幽靜既角落。

女人既武器,到底係乜野?

我成個身都係武器。

冇錯,再一次......

我選擇咗行哩條修羅之路。

損已不利人。

我已經有哂劇本.....

我個心係度默念:

「阿麒,一切....都係為咗成功而不擇手段...」

我跑咗過去,攬住咗阿莊。

用對波磨呀莊
含啦
主角真係雞黎,為左份賣電話工走去色誘個同事

要色誘既,搞掂肥仔工都唔撚洗番啦
「你...你做咩?」

佢望唔到我隻眼....望唔到我有冇喊...

佢望唔到呀!嗚咽喉音準備!

「阿莊....」

「我俾人....蝦。」

「講咩呀?俾邊個蝦呀?」

「TT佢....TT佢頭先逼我...」

「逼你咩呀?」

「佢逼我同阿麒分手....」

僅僅只係哩一樣野,絕對得唔到人同情。

「仲要.....做佢SP、每日番工都要幫佢含呀...」

阿莊聽到打個突:「吓?仆街!乜咁識嘆既??」

「嗚、咩喎....!人地咁對我你仲講笑....」

屌你個死痴漢,我都估到你份人....

「我....我好討厭佢....好憎哩個人呀...!」

「唉、你唔好喊住先,佢都係講下架啫我諗...」

「唔係架,佢已經逼咗我同阿麒分手架啦...」

「下一步就會...佢聽日番工就會逼我.......」

「我唔想咁呀...!」

「吓...咁、喂,一時之間我都諗唔到有咩辦法阻止佢喎...」

「其實我.........」

慘啲!慘啲!

「我唔介意同阿麒分手...」

「佢要脅我幫佢番工....正衰人黎架....」.

深呼吸....

兩舊肉......靠哂你!

我左右臂用力向內夾、實行幫阿莊波推,成個胸壓落去!

「但係我介意俾TT咁樣對我....」

「因為....因為我唔知到時.....點面對你呀!」

「........你講咩話?」

開始黎啦...!

「我諗.....就算要做Sp,我都係....」

俾番多少少矜持我....!

我個腦裡面,出現咗一套戲既情節。

《撒嬌女人最好命》 ....

「好衰架...」

「上次....比Size果陣,明明....俾哂暗示你....」

連我自己都開始作嘔。

「我.......寧願做你Sp。」

我已經蚊滋咁細聲。

我死唔信哩個咁誘惑既表白,阿莊會不為所....

動!

...............??

我屌你老母.......

有野頂到我...............
好露骨
睇黎阿麒已經分裂左個阿琪人格出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞