一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
快點
快啲
通輯樓主
樓主真係每日一篇
Lm
我望住眼前果啖粥,俾佢個嘴呼咗兩呼之後,慢慢送到埋我個口度。

就好似望住佢把屠夫刀,慢慢送入黎我條頸度咁....

佢會唔會落咗藥....?

會唔會有.......迷藥?

如果我食咗哩啖粥,我會唔會俾佢迷撚咗,之後生劏我?

唔係啦.....佢似係想隊穿我多啲....

唔得,唔落得肚.......

「呀.....」

我擘大口, 含住佢啖粥....

即刻嘔番出黎、一滴不漏。

「噁!!!!!!」

細細粒扯咗好多紙巾俾我印口,一邊掃我背脊,好驚青問:

「做咩呀?好難食呀?」

「唔會架...?最多冇味啫.....」

唔係,有毒既再好食都食唔落啦...!

「熱得濟?」

我搖一搖頭。

我捂住嘴,不斷作嘔。

「食唔落野....?」

我搖搖頭。

「喉嚨痛...?」

我點一點頭。

「痛到...吞唔落野?」

我又點一點頭。

「咁呀.....」

「我有個辦法。」

.......?

佢吹一吹匙羹上既粥,慢慢吞落口。

...........???

輕輕力捉住我膊頭,佢含住啖粥,將啲粥水.....

送咗落我個口度.............

!!!!????

佢個嘴唇,貼咗過黎...

果種感覺........

好似浮咗太空緊...無重力.......

突然間,一大淡熱粥灌入我個口到。

明明你本來好自然咁係太空漫游,突然之間有條老練咁大既觸手狀隊埋黎噴到你成身都係....

「唔!!!!!!!」

唔好.....!!

細細粒條脷係我個口度攪緊我啖粥水....

我用力....用盡力都推唔開細細粒。

仆街...好大力....

已經有種缺氧既感覺出現咗。

我終於知道,田雞俾六師弟壓住既時候係咩感覺....

完全,冇辦法可以制止果種求生不得求死不能既窒息感....
「咳...咳咳!!」
啲粥水俾我吞哂之後,我喉嚨痛到痴線。

佢冇再拖力,我先可以推開哩個細細粒怪力女...

「咳...咳...」

「你做乜野...」

講完之後,我發覺我把聲有少少沙。

「餵你食粥囉?」

我望住佢果個處之泰然既樣,不禁撫心自問點解細細粒變到成個痴女咁...

「唔使........咁樣掛。」

佢望住我,定咗一定:「有效喎...?你都吞咗落去囉。」

佢對哩個感果好似感到好滿意。

老實講,我又唔太抗拒佢咁樣對我。

感覺......的確唔錯。

只係我內心認定咗佢想做既....絕對唔止餵粥咁簡單。

因為我認定咗碗粥係有問題。

佢腳邊果碌假鳩......始終都係十分危險既存在。

一諗到,當我食完碗粥....失去咗移到能力既時候.......

唔得,我都係要拒絕佢。

「但係...」

我都仲未諗到點樣拒絕細細粒,佢就已經吹緊下一啖粥。

「仲食唔食呀?」

「唔係咁好既....我喉嚨痛....」

「喉嚨痛都要食野架。」

「.............冇咩胃口啊。」

佢扁哂嘴咁話:「唔好啦,人地特登叮熱啲雞脾、去皮拆肉落去煲架.......」

做咩無啦啦又開始嗲人呢............唔好逼我啦....

佢將羹粥遞埋黎我嘴邊,唔係用果種方式黎餵我食。

我望住佢果對水汪汪既大眼睛,碌下碌下咁望住我,好可憐咁期待緊我將哩啖心血放入口。

我真係有小小心軟....

啱先都食咗一啖啦,唔會有事既....

....死就死啦。

「嗱,唔好再錫埋黎啦...」

細細粒點一點頭,「嗯」咗一聲。

信佢,我錯。

我一啖吞咗佢羹粥,即刻就想嘔出黎!

哩個時候、個口仲未擘大、佢條脷已經頂開咗我上下唇攻咗入黎...

我擘大唔到個口,我擘大隻眼。

喂!!!

卑鄙!!!!!

失守呀!!!!!!!

佢壓住咗我.......成個人上埋床。

我真係錯啦........

依個時候肥仔大叫一聲 : 打和!!!SUPER !!!

然後加入戰團
你繼續出文就無錯
今晚仲有無
快!!!
今晚仲有無

夜少少掛,
今晚仲有無

夜少少掛,

快!!!
今晚仲有無

夜少少掛,

快!!!
用含過人地條撚既嘴同細細粒錫
yo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞