一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
樓豬仲有無寫其他故??有既話整條link黎ok??

https://www.shikoto.com/i/s5o

唔係好同風格既, 有甜

舊登睇過,唔怪得睇呢個故個時覺得咁熟面口

好似咩?

唔識講
不過都一樣好好睇

完埋哩邊出使徒

聽日請咗病假可能出多啲
Pish
今晚係咪無喇

同問

食咗藥 好眼訓,今晚冇

早啲休息
去個短旅行返嚟唔知完故未呢?

要視乎你個旅行有幾短
早晨
今日會忙到仆街,夜晚睇先
樓豬

唔係好同風格既, 有甜

好似咩?

唔識講
不過都一樣好好睇

完埋哩邊出使徒

聽日請咗病假可能出多啲

咁文呢

走轉西藏落埋俄羅斯就差唔多
屌,啱啱先發覺舊po 1001咗

唔係好同風格既, 有甜

好似咩?

唔識講
不過都一樣好好睇

完埋哩邊出使徒

聽日請咗病假可能出多啲

咁文呢

樓主請病假其實係出多啲咩
睇黎樓豬病得好嚴重

肥仔
「你....有冇鍾意過肥仔?」

佢笑咗一笑。

哩一聲笑聲完咗之後,細細粒個樣就變得唔再適合微笑。

。」

我深呼吸。

始終,親耳聽到佢哩一個答案總係....

「咪住...」

冇???

我有冇聽錯?

細細粒點點頭:「冇。」

「.....吓??」

「咪、咪住....」

細細粒飲咗啖可樂,對我既驚訝感到疑惑:「做咩?」

「你LOL ID叫花戀月,係咪?」

「係呀,有咩問題?」

「肥仔個ID叫雪月喎!」

「........嗯、好似係。」

我愈黎愈對佢理所當然既表情感到奇怪:「你叫風花喎!」

細細粒皺一皺眉:「嗯.....我以前的確叫風花。」

你係咪呃鳩我呀?

「咁花戀月...仲唔係你鍾意佢?」

「名黎架啫....有個戀字未必代表愛架?同埋月....都唔一定就係雪月啫?」

「你又話個名對你好重要既....」

細細粒聽到呆一呆,然後大笑:「哈哈....阿琪你真係好得意。」

「咩呀!咩得意啊?」

佢搖一搖自己果罐可樂,之後打開咗拎俾我既果一罐。

「你驚我鍾意肥仔、唔鍾意你呀?傻妹。」

佢托一托起我下巴、飲咗一啖野飲。

「唔係呀...邊有喎!」

「我....!」

細細粒用佢既嘴唇封住我把口。

屌...又用哩招!

佢含情脈脈咁望住我:「我剩係鍾意女仔...」

「剩係鍾意你一個。」

..........................

我塊臉好熱。

我諗女仔好、男仔好....都抵抗唔到哩一句說話。

一個咁可愛、咁嬌媚既女仔同你肯定佢既心意....

個心跳得好快。

但係,面對細細粒哩啲咁奸詐既小賤人......

唔信。」

好老實講,細細粒係我眼中已經唔係果個遞綿條俾我既清純女仔。

雖然,佢個樣好後生,好MK。

但如果佢係同肥仔同年既話...佢其實已經大我三、四年。

係佢哩副青春既肉體、外表之下....到底係一副咩心腸呢?

唔能夠咁輕易相信佢。

「唔信你呀。」

我決定chok多啲料至收手。

我唔知自己咁樣講算唔算係撒嬌。

細細粒搣一搣我臉豬:「唔好咁啦~」

「你都當我傻既...有咩理由人地望到你全裸你地都唔避妒架?」

細細粒好似好認真咁諗咗諗:「肥仔我就唔知....但係我呢....」

佢望一望依家自己上半身,托一托佢對波,對住我傻笑:

「你覺得我會介意咩?」

我睥住佢:「吓話...」

「嘿...講笑啫。」

「一時之間....冇諗過咁多野。」

細細粒側頭望住我:「果陣我剩係想....快啲食咗你之嘛,點理得咁多....」

嗯....算。

當你係個小淫娃。

我望住佢,都係唔出聲。

我腦海入面....閃出一個女仔撒嬌發脾氣應有既表情。

我鼓起泡腮,刻意將頭望向細細粒以外既方向...

「做咩呀....仲係唔信我?」

我見到細細粒好似比想像之中緊張。

.............................

唔通................

唔通,撒嬌真係咁有用?

咁再下一城....

個腦又突然出現咗一個男人鼓腮既樣。

....不了不了,好反胃。

「我同肥仔冇野架囉....」

「你話我俾知,點解你識得上肥仔屋企。」

細細粒皺咗皺眉:「嗯.........估架咋。」

「吓?」

「我係M記果陣見到你同肥仔嗌交呀嘛。」

唔通係....第一日?

「第一日識你,走果時先見到你同肥仔好似係度嗌交...我已經覺得好巧合。」

「咁肥仔又唔鍾意女仔既,你同得佢嗌交都應該幾熟;

而送你番去果陣,你又帶我去佢住果棟大廈,咁我咪...」

「咪住!」

「嗯?」

「你點知肥仔佢唔鍾意女人?」

細細粒望住我....

有少少錯愕。

佢突然嘆咗口氣:「嗯....不如我同你講個故事呀。」

???

「哩個故事....係關於我同肥仔既。」

又開始黎啦....

細細粒對眼,再一次,充滿住傷感:

件事,發生係我地既中學時期......
起身食完藥就開始打

旅行番黎應該會完 ?
辛苦晒
今日准你早啲休息
病成點?好啲未?
病成點?好啲未?

想有人餵我食粥

最好落藥
病成點?好啲未?

想有人餵我食粥

最好落藥

笑死
病成點?好啲未?

想有人餵我食粥

最好落藥

笑死

肥仔會嚟照顧你
病成點?好啲未?

想有人餵我食粥

最好落藥

笑死

肥仔會嚟照顧你

肥仔用口餵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞