一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
Live左
唔好輕易俾個處細細粒 要留返俾肥仔
最喜歡你啦
等左成日得咁少
唔知細細粒錫錫下變返男人會點呢?
如果我係女我都想比細細粒屌

俾碌假鳩破都唔畀肥仔啦
唔好停
好撚正
搖滾準備

死gay佬

死gay佬

咪住先,我都支持肥仔怒上阿琪喎

🤤

🤤

文呀文
樓豬每日一篇

死gay佬

肥仔加油呀
樓豬賠返個f5俾我

死gay佬

肥仔加油呀

用細細粒啲藥啦
我望住碌假鳩。

我望住碌...有我半截手臂咁長.....

「小小雯」???

唔得囉,啱先你呃我囉,又話隨手執黎玩既...

原來名都有埋咁親切。

...憎死你。

佢行過黎搣一搣我臉豬:

「唔好嬲啦,相處落你就唔會抗拒小小雯架啦。」

咁都看得穿我嬲佢呃我?

不過....講到佢好似真人咁真係有啲恐怖.....

仲恐怖過定情信物....

「走啦。」

「走啦肥仔~~~」

我著番好衫,想送佢出門...

失敗。

我靠住係門口,望住細細粒似乎執完啲衫冇耐,換番好就出咗門。

依家,下半身好似出唔到力咁樣.....

一郁到就佢有反應......

你流乜Q都好,都係搞著我架你。

我坐咗係床上面,望住個天花.....

咩都唔想諗。

雖然,頭先細細粒同肥仔俾我既衝擊好大。

但我完全冇心思去推斷佢地開關係....

我成個腦,只係諗緊一樣野。

用唔用小小雯好?

成個身都馨烚烚呀屌.....

-女人如何打飛機

真係GOOGLE得到....

望住佢果啲指引...

我不其然出現咗一個問題:

邊那度係陰蒂???

我望一望部手機。

望一望我隻手。

望一望我手指上面既指甲。

再望一望我塊生命之門....

早知道,就俾細細粒玩多陣啦……

「呀...............點解要食粥呀.....」

依家,自己好似控制唔到啲手手腳腳咁。

手指係度亂咁掃自己身體.....

「唔.................」

我個腦,係近乎空白一片既時候,出現咗兩個選項。

/

........................

我簡咗男。

「砰砰砰砰砰砰砰」!

我勁用力咁拍肥仔道門。

「開門呀肥仔開門呀開門呀開門呀。」

佢打開咗道門,我習慣性咁射向佢既屏幕....

無端白事鎖門....仲唔俾我捉到你打飛機?

我估錯咗。

肥仔係因為睇完細細粒既裸體而性奮...其實都係人之常情黎既。

佢屏幕上面係一個遊戲畫面....

我睇真啲,見到左上角有圖片檢視器果啲字眼。

原來,係一張圖片檔。

自問對線上遊戲都頗有研究....但我認唔到佢隻GAME係咩黎既。

應該....已經有一段好耐歷史。

「做咩?」肥仔打斷咗我既思路。

「冇呀...我想問你借部Laptop...」

我望住肥仔。

我望實佢,好似兔美望住熊吉咁…

一個下半身冇著褲既熊吉。

佢扯到直...........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞