一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
樓豬仲有無寫其他故??有既話整條link黎ok??

https://www.shikoto.com/i/s5o

唔係好同風格既, 有甜

舊登睇過,唔怪得睇呢個故個時覺得咁熟面口

唔係好同風格既, 有甜

真係你,我認得你呢個username同舊登果個好似,之前問過樓豬不過樓豬可能睇唔到
使徒個故係紙言冇再更嘅,我有份留言架
同埋樓豬仲會唔會寫埋中原神女個故?
樓主今日已經更左,各位巴打明天請早

依個真,聽日再食雞脾

依個真,聽日再食雞脾

幾時再有文

依個真,聽日再食雞脾

幾時再有文

我估聽日

篇文就係講點樣上細細粒度,內心點交戰、點行過去

然後細細粒全裸開門

之後後天請早

btw加速
「叮噹」。

都唔知點解細細粒住果度點解可以咁Q高、我諗細細粒係啲停咗𨋢會直頭唔番屋企果啲人黎。

我等咗一陣,大約兩至三分鐘度,都仲未有人黎應門。

我禁多咗次。

開始聽到啲好急促既腳步聲。

「琪!」

細細粒打開門,攬一攬我,然後即刻又轉身跑咗去。

我唔知佢到底做緊啲咩....

但我打開門,發覺佢屋企竟然...

仲大過肥仔果度。

啲裝修仲要靚好多好多...

「阿雯?」

我一行入黎,門都未關就已經失去咗細細粒既蹤影。

「我係房呀...!等我一陣。」

我慢慢行過去佢間房,發覺佢道門未關好....

第一眼又係望落去佢個電腦屏幕上面....

......認真?

仲打LoL?

有野做緊就係打LoL???

賤婦,等我入黎屌柒你.....

我望一望佢間房....

.......

好多公仔。

好粉紅。

好公主。

好港女。

間房真係大到....我左望右望先望得哂。

「雯,可唔可以幫我拎罐汽水入黎呀?」

「吓?哦...好呀...」

我打開咗佢個雪櫃....

彷彿可以睇得到一個宅女唔出街三日三夜可以點樣生存落去。

不過,雪櫃裡面食物既分配都相當整齊有序、仲有成格雪住哂啲唔同口味既野飲....

我皺一皺眉頭,是但拎咗可樂俾細細粒。

當我推開門,視線即時集中哂係細細粒身上........

我跪低咗。

我係佢身上面..............

見到一道好強烈既聖光........

我可以感覺到....對眼有小小濕。

哩種,係感動既淚水。

我想.....

我想屌西呀......

哩個,係我一個小小既夢想.......

搵一個極度鍾意打機既女朋友....

唔著衫打機。

我嘆咗口氣。

點解要逼我呢....?

因乜解你打打下機會無啦啦除埋衫架?

認真mode呀?

戰鬥力UP呀依家?

你係咪逼我呀?

我吞咗吞口水,行過去放低罐汽水......

我見佢全神灌注咁望住屏幕。

同佢係網吧果種游刃有餘既感覺唔同。

或者,依家佢係度打緊一場同佢水平相當既戰鬥。

佢雖然正眼都冇望過我,但知道我放低咗罐野飲,就問:「要唔要捏下?」

..........不知廉恥。

「一下唔夠....。」

佢笑。

雖然佢依然望住屏幕,冇對我投射一啲啲既目光,但係...

佢都係忍唔住望住屏幕笑。

佢犧牲咗放技既果隻一手,拉住我既手腕.....

放咗係佢個胸上面。

啊......好溫暖。

哩個,係我一個小小既願望。

係女朋友打緊機既時候....

一路騷擾佢。

我隻手....感受住佢成個胸型....

發覺,佢個胸....

可能真係大過我。

唔怪得我鍾意揸佢多啲啦....

點解,唔可以俾我仲係男仔既時候遇到佢?

「差唔多啦。」

佢隻手雖然仲繼續戰鬥緊,但我發覺佢塊臉已經有小小紅。

「唔係...啲隊友會怪我。」

「啊...啊...」

正事,正事,正事....

「一係,我出去等你?」

「嗯...。」

佢好冷靜咁應咗我一句。

我坐咗出廳...

望住一個咁大既客廳....我反而有小小唔太習慣。

有種陌生既感覺。

本來,哩種感覺...係肥仔屋企果陣已經有。

去到哩一度,就更加....

更加強烈。

個腦係度不斷複習:到底點樣開口好?

我想知既野有好多。

我應該問佢....「你到底有冇鍾意過肥仔?」做開頭?

定係「你係咪因為肥仔先搞到變Sheshe?」做開頭好?

或者「你有冇鍾意過我?」做開頭好?

「嗯...好似都有啲過份咗。」

「咩過份咗?」

我嚇一嚇,發覺細細粒已經行咗出房,手度除咗拎住佢罐可樂、仲拎多咗一罐野飲。

佢都仲係冇著番佢件衫。

雖然,佢既裸體我都唔係第一次見...

但總係有小小尷尬。

「打完啦?」

「嗯...打完啦。」

佢放咗係我隔離:「你...有野搵我?」

我點一點頭。

「嗯....」

「關於肥仔既?」

我望住佢,呆咗一呆。

細細粒真係....好犀利。

或者係我上得黎既意圖都比較明顯。

但我硬係覺得...我成日俾佢睇穿咁。

「嗯,我想知...你地係咪...」

「一早就識?」

「嗯,冇錯。」

佢飲咗啖可樂,繼續講落去:

「同佢由細玩到大....我地爸爸曾經係生意上既伙伴。」

「一齊讀書,小學中學咁囉,做咩?」

佢望住我,等緊我第二個問題。

我望住細細粒,沉默咗一陣。

唔知點解...我個心唔係咁想我再問落去。

「你....有冇鍾意過肥仔?」

佢笑咗一笑。

哩一聲笑聲完咗之後,細細粒個樣就變得唔再適合微笑。

。」

唔係好同風格既, 有甜

好似咩?

唔係好同風格既, 有甜

真係你,我認得你呢個username同舊登果個好似,之前問過樓豬不過樓豬可能睇唔到

你有睇神女
完咗使徒再諗,使徒就完 儲咗十幾話係度刪Bug停更
但神女我寫緊同居故,應該都係行輕鬆on9路線
好西好西
阿琪雞
打撚錯咗個冇字做有字
「叮噹」。

都唔知點解細細粒住果度點解可以咁Q高、我諗細細粒係啲停咗𨋢會直頭唔番屋企果啲人黎。

我等咗一陣,大約兩至三分鐘度,都仲未有人黎應門。

我禁多咗次。

開始聽到啲好急促既腳步聲。

「琪!」

細細粒打開門,攬一攬我,然後即刻又轉身跑咗去。

我唔知佢到底做緊啲咩....

但我打開門,發覺佢屋企竟然...

仲大過肥仔果度。

啲裝修仲要靚好多好多...

「阿雯?」

我一行入黎,門都未關就已經失去咗細細粒既蹤影。

「我係房呀...!等我一陣。」

我慢慢行過去佢間房,發覺佢道門未關好....

第一眼又係望落去佢個電腦屏幕上面....

......認真?

仲打LoL?

有野做緊就係打LoL???

我望一望佢間房....

.......

好多公仔。

好粉紅。

好公主。

好港女。

間房真係大到....我左望右望先望得哂。

「雯,可唔可以幫我拎罐汽水入黎呀?」

「吓?哦...好呀...」

我打開咗佢個雪櫃....

彷彿可以睇得到一個宅女唔出街三日三夜可以點樣生存落去。

不過,雪櫃裡面食物既分配都相當整齊有序、仲有成格雪住哂啲唔同口味既野飲....

我皺一皺眉頭,是但拎咗可樂俾細細粒。

當我推開門,視線即時集中哂係細細粒身上........

我跪低咗。

我係佢身上面..............

見到一道好強烈既聖光........

我可以感覺到....對眼有小小濕。

哩種,係感動既淚水。

我想.....

我想屌西呀......

哩個,係我一個小小既夢想.......

搵一個極度鍾意打機既女朋友....

唔著衫打機。

我嘆咗口氣。

點解要逼我呢....?

因乜解你打打下機會無啦啦除埋衫架?

認真mode呀?

戰鬥力UP呀依家?

你係咪逼我呀?

我吞咗吞口水,行過去放低罐汽水......

我見佢全神灌注咁望住屏幕。

同佢係網吧果種游刃有餘既感覺唔同。

或者,依家佢係度打緊一場同佢水平相當既戰鬥。

佢雖然正眼都冇望過我,但知道我放低咗罐野飲,就問:「要唔要捏下?」

..........不知廉恥。

「一下唔夠....。」

佢笑。

雖然佢依然望住屏幕,冇對我投射一啲啲既目光,但係...

佢都係忍唔住望住屏幕笑。

佢犧牲咗放技既果隻一手,拉住我既手腕.....

放咗係佢個胸上面。

啊......好溫暖。

哩個,係我一個小小既願望。

係女朋友打緊機既時候....

一路騷擾佢。

我隻手....感受住佢成個胸型....

發覺,佢個胸....

可能真係大過我。

唔怪得我鍾意揸佢多啲啦....

點解,唔可以俾我仲係男仔既時候遇到佢?

「差唔多啦。」

佢隻手雖然仲繼續戰鬥緊,但我發覺佢塊臉已經有小小紅。

「唔係...啲隊友會怪我。」

「啊...啊...」

正事,正事,正事....

「一係,我出去等你?」

「嗯...。」

佢好冷靜咁應咗我一句。

我坐咗出廳...

望住一個咁大既客廳....我反而有小小唔太習慣。

有種陌生既感覺。

本來,哩種感覺...係肥仔屋企果陣已經有。

去到哩一度,就更加....

更加強烈。

個腦係度不斷複習:到底點樣開口好?

我想知既野有好多。

我應該問佢....「你到底有冇鍾意過肥仔?」做開頭?

定係「你係咪因為肥仔先搞到變Sheshe?」做開頭好?

或者「你有冇鍾意過我?」做開頭好?

「嗯...好似都有啲過份咗。」

「咩過份咗?」

我嚇一嚇,發覺細細粒已經行咗出房,手度除咗拎住佢罐可樂、仲拎多咗一罐野飲。

佢都仲係冇著番佢件衫。

雖然,佢既裸體我都唔係第一次見...

但總係有小小尷尬。

「打完啦?」

「嗯...打完啦。」

佢放咗係我隔離:「你...有野搵我?」

我點一點頭。

「嗯....」

「關於肥仔既?」

我望住佢,呆咗一呆。

細細粒真係....好犀利。

或者係我上得黎既意圖都比較明顯。

但我硬係覺得...我成日俾佢睇穿咁。

「嗯,我想知...你地係咪...」

「一早就識?」

「嗯,冇錯。」

佢飲咗啖可樂,繼續講落去:

「同佢由細玩到大....我地爸爸曾經係生意上既伙伴。」

「一齊讀書,小學中學咁囉,做咩?」

佢望住我,等緊我第二個問題。

我望住細細粒,沉默咗一陣。

唔知點解...我個心唔係咁想我再問落去。

「你....有冇鍾意過肥仔?」

佢笑咗一笑。

哩一聲笑聲完咗之後,細細粒個樣就變得唔再適合微笑。

。」

可惜你已經冇撚用
今晚係咪無喇
今晚係咪無喇

同問
等訓醒睇

唔係好同風格既, 有甜

你有睇神女

阿敏

唔係好同風格既, 有甜

好似咩?

唔識講
不過都一樣好好睇
今晚係咪無喇

同問

食咗藥 好眼訓,今晚冇

唔係好同風格既, 有甜

你有睇神女

阿敏

西女人
呷醋既女人好恐怖,阿敏係其中一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞