一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
Push
加重甜
同振動棒做愛
肥仔不是細細粒
肥仔不是細細粒

阿琪開苞未
Sheshe
樓主快啦喂
加速
快啦屌你
地中海 wtf
諗都唔敢諗
每日兩篇
大佬,都要番工架
大佬,都要番工架

你有腹稿架嘛

但我會繼續支持
大佬,都要番工架

有時間覆其他post無時間出文

我有打緊金庸武俠on9故
你都係果啲post見到我姐
「你做咩呀...?」

「玩玩具....囉?」

我估唔到哩碌野係...識得震架!

陷家產...你想點呀!?

「喂!!」

「...嗯?」

我已經見到佢作勢想頂入我下半身度...

「可唔可以......」

細細粒個頭斜一斜,似乎對我哩一個時候停佢感到意外。

拒絕佢。

「等等先.....用佢?」

我竟然冇斷然咁拒絕佢唔好用哩碌野!

唔敢相信.....

你墮落啦....阿麒。

你俾一個Sheshe攻陷咗啦......麒!!!

你千保護萬保護,放咗一個星期唔夠既處女膜就要俾佢吉穿啦!!!

仲衰過啲仆街老豆Mk女呀....

保住佢呀麒!!!

細細粒個身慢慢向後靠、吮咗一吮手指....

沉思咗一陣。

條假鳩放咗係床上面....成張床都Feel到佢係度賣力咁振動。

細細粒一聲媚笑:「哦,我明啦.....」

「你想玩我先....係咪?」

細細粒慢慢擘開佢雙腿,M字型分開。

「過黎...?」

我望住佢....

望住佢度生命之門......

唔係肺葉黎架.....!

我............

我........

我.....

佢笑一笑:「快啲啦。」

我好難相信佢仲可以用啲咁清純可愛既語氣講野。

玩你?

其次咋!

我既目的....!!

握住佢,我心裡面終於都得到平靜。

我一手揸住哩條激烈震動假鳩、掌握著進攻方既控制權!!!

咁鍾意搵野隊人...

今次仲唔到我隊死你條淫娃!!!!!

........哎呀,仆街啦。

細細粒望住我。

我望住佢。

氣氛....十分尷尬。

仆你個街...我又忍唔住大叫咗出黎。

點算?

佢望住我,眨咗兩眨。

可唔可以唔好次次都拖我咁耐先俾反應我?好驚架....

就講佢就哈哈哈咁笑咗出黎。

「乜你斯斯文文咁鍾意哩味野架....」

之後,佢突然間轉咗姿勢...

擺咗個唔知係咪瑜伽動作咁出黎....成個Jm咁左腳chick右腳夾住咗中間。

佢用一把好搏屌既聲同我講:「小淫娃.....下面好痕呀.....」

「你會唔會....幫我架?」

我有衝動想問佢點解性急仲要咁樣打交叉腳。

不過.....一望住佢個樣......

陷家產!!!!!

雄風!

雄風呀!!!!!!

我一手捉住佢左邊腳踝,一邊搖頭、一邊掰開佢對腳...

為善最樂,為善最樂.....

「喂...」

唔好拎住右腳頂住你隻左腳先得架。

佢突然笑咗一笑:「咁容易俾你呀?」

喂,啱啱你分哂腿等我架明明....

「喂、啊!!!」

細細粒佢兩隻腳夾住咗我條頸,我俾佢帶一帶,成個人即刻失平衡仆左落佢塊野前面。

佢兩隻腳壓住咗我、唔俾我坐番直;佢掃一掃我前額既頭髮,充滿誘惑咁問我:

「投唔投降?」

投。

打死都投。

「投降既,要做啲咩....你明白架呵?」

你個淫娃!

邊有咁樣逼人同佢奶架...?

我條脷伸到一半,又唔係咁想做.....

佢用碌假鳩玩過自己,我用奶你...咁到底我係奶緊碌假鳩定係奶緊你?

哩一個咁哲學既問題,我相信好多男人都解答唔到。

冇理由幫你塊野消毒既...

係我猶疑緊做唔做哩個動作既時候,細細粒佢問我:

「喂,我想問下你....」

「嗯?」

「你之前咪話過....」

「你冇男朋友既.......」

我點一點頭,我見佢個眼神十分飄忽....由哩個下移上既角度望佢,特別古怪。

「咁樣,你呢.....」

「係唔係處呀....?」

「我.....」

果五日處女膜......?

「..我係啊?」

「哦,咁樣.......」

佢笑咗一笑,縮開咗佢隻腳。

「....嗯?」

做咩?唔使我奶啦??

我坐番直個人,望住佢果個疑惑既樣:

「嗯,我有樣好緊要既事要做。」

嗯?

乜野??

佢...放過我?

佢伸一伸懶腰:「唔........嗯....」

喝!

喂!!屌你!
細細粒兩隻隻推埋黎,又壓我係床!

「做乜!!?」

佢個樣勁開心:「你係處女啊!」

「破處哩樣咁神聖任務既任務,唔通俾男人做咩?」

....吓?講唔通喎...

喂、屌!!!!

細細粒一啖咬落黎我粒LIN度!

屌!!!!出古惑、陷家.....產!

我隻手十分唔爭力咁....冇力....

鬆開咗....

唔好呀!!

我份安全感呀!!!!

「嘿嘿嘿......」

細細粒拎起咗支仲震緊既假鳩,一邊笑,一邊望住我。

好恐怖........

「就等姐姐......送你一程。」

「或者,會有小小痛....」

仆街!!!!放過我呀!!

「唔使擔心...」

屌、唔好禁住我!!

「就好似打針一樣....」

屌你、邊有咁撚大碌針嘩...屌!!

我已經可以感受到......

支假鳩係度震緊我下半身。

「唔好...唔好!」

我望住我雙眼,好深情咁講:

「我地永遠係埋一齊啦....好嗎?」

............................

......................

...............

依家唔係講哩啲野既時候呀,屌你!!!!

邊有人第一次放碌咁大...

「我地玩番手指算啦好嗎?」

「你意思係咪拳頭呀?」

「你都痴...喂、喂!!!」

痛...痛呀!!!!!

—「你地係度做緊乜野?」

細細粒同我同一時間望住房門。

「哎呀呀....唔記得關門添..................」
肥仔 救返阿琪個處
肥仔加入
3P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞