一口氣食咗三盒十八件麥樂雞,第朝個胸勁痛,之後.... (2)

1001 回覆
108 Like 18 Dislike
太少甜了
點解戴住口罩都食到麥樂雞?

係喎 唔記得寫佢點放落口

啲細微唔關事既野寫到咁足做乜,又唔係有伏筆

成個故根本好撚少內容,一味去哂假鳩、雞脾度寫咁多
廢話太多甜太少

都無標明甜
點解戴住口罩都食到麥樂雞?

係喎 唔記得寫佢點放落口

笑死我
成個故加樓主都好撚鳩 好正
文呢
每日一篇都做唔到
Push
lm
屌你老母 文呢
仆街未post文就走去訓
對唔對得住啲爸打
細細粒冷笑咗聲:

「哎呀、救命...不如,你話咗我聽咩藥食完可以變性先啦?」

「哩、哩層.........」

我一時間都唔識點答佢。

「喂屌,依家你係主謀呀!我點知我發生咗啲咩事呀??」

細細粒笑咗笑,哩種笑容....

就好似望住一件任佢擺佈既玩具,係佢面前隨時舞動咁樣...

「唔知呢。」

「到底發生咗啲咩事,先可以令一個人從一種性別變成另一種性別....」

「唔知...?」

「我只可以話你知...你唔係第一個。」

仲有....其他人好似我咁?

「仲有其他人同我一樣....?」

細細粒打量緊我。

佢雙眼裡面果種輕蔑,好令人討厭.....

「有過幾次小實驗囉....嘿。」

佢最後果一下笑聲,再一次令我心寒。

點解...要拎哩啲野黎做實驗?

佢將我變成女仔....到底又有咩目的?

「你記唔記得....邊個係小師妹?」

.................?

小師妹....?

小師妹佢.....變過性?

「你識得小師妹...?」

我好驚。

我好驚...係我認識既人入面,仲有幾多個背住我同細細粒有關連....

我真係好驚。

「唔係一件出奇既事...」

......吓話?

不過,都啱既....男變女就真係...好出奇。

「佢俾TT搞完之後,我就同咗佢一齊。」

「嘿,如果哩種時候....我都唔安慰佢,我就太殘忍啦。」

......又係咁樣?

佢對住我.....都係咁樣。

「姐係...小師妹佢.......係男仔黎?」

唔知點解,我有小小反胃。

「唔係,佢係女仔黎。」

我屌!收番...

「佢....由女變男....?」

細細粒點一點頭。

點解....連小師妹都會有啲咁既遭遇.....

「佢....幾好呀嘛?」

細細粒笑咗笑:「我諗唔差。」

「呀....太好啦。」我鬆咗一口氣。

我一直都耿耿於懷,關於小師妹既事....

自從....我知道佢既遭遇之後就好同情佢。

當同樣受到TT魔爪既威脅之後,我就更加感同身受....

佢過咗身。

???

..........咩話?

................咩話???

「你....講多次?」

「佢跳樓自殺死咗。」

「................呀?」

點解...?

點會咁架....?

「你唔好再玩我啦.....」

「小師妹佢Whatsapp之前明明都有覆過我....」

細細粒充耳不聞,剩係同我笑住咁話:

「小師妹佢一早死咗....你就唔好咁牽掛住人地啦。」

「.....佢點解要自殺?」

「當佢知自己變咗做....」

「果啲會侵犯佢、最憎最討厭既臭男人時...你覺得呢?」

「............」

係你害佢既....

你個死八婆!!!!!!

我俾繩綁住既

細細粒笑咗笑,不置可否。

似乎,佢根本都唔在乎我既喝罵聲。

或者,佢覺得成件事....根本就唔關佢事。

「殊........」

「你答我呀...到底你想唔想變番男仔?」

「我.....!?」

點解...我會有猶疑?

或者真係.....哩一個外表.....真係好難得。

「你想唔想放棄你哩家身為女仔擁有既一切好處....變番果個一無是處既張康

麒?」

我唔係一無是處呀....!

唔得,唔可以再俾佢牽住鼻子走....

我掛住我啲屋企人。

我唔想...拋低哂佢地,活係章安琪身體裡面。

我想做番自己。

真正既自己......

我想變番做男仔。

「嘿.....」

細細粒搖頭冷笑,好似結果一如佢所料咁樣:

「所以我都話....男人個腦係蠢啲、單純啲。」

佢嘆咗口氣:「阿琪,你答我....想唔想變番男仔?」

屌都講咗話想!

唔想。

..................??

我冇咁傻,想變番做一個毒男過世。

我講緊.....乜野?

點解我會講哩啲說話架....?

我又好似....夢裡面既自己一樣。

做乜野....都係無能為力。

「嘿嘿....」

細細粒挑一挑我下既:「咁先係架嘛......」

「幾驚你....一路都爭唔到個話事權。」

.................話事權?
分人格
開始走火入魔
種咗新人格
做緊乜
食麥樂雞食到人格分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞