Soundbar的決擇,求解答(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
好嘅唔該晒巴打!
LG 果隻正好多,高中低音都係,贏幾條街
尋日試哂呢啲soundbar, LG呢條最抵玩,誠哥匯豐卡做緊22xx
LG 有天空聲道wo
check唔到後置喇叭電量
2000 蚊左右或之內sound bar 有咩選擇?想慳位m,條過
天龍, Yamaha, sony定上面介紹既LG 好?
呢隻LG 有 無得加後置
Atmos 要有後置包圍感先正
要wifi 功能 yamaha 109
唔要wifi denon 216
其實多唔多用緊s216嘅巴打知
有得㩒quickstart?

T V制㩒實幾秒閃燈就係
但LG依個好大條新model會唔會細條d
我都諗緊呢2條,請教下wifi有咩用?
冇用
我覺得玩哩個價位嘅人唔會玩iot囉
有無巴打熟點掛埋條soundbar 上架,本身部電視上左架,見有d 可以買多兩條臂掛埋落電視下面
有無巴打指教下
音質同單元大細/ walt 數有絕對關系
要靚聲,size 唔會太細

有對LG SN10y soundbar 全新未拆
一年保,放$3500 有冇興趣?
但長1.5m / 5.1.2 / 570w

如果有興趣請留 tg
依家bose 700 仲買唔買得過??
收到風就快做promotion有折
chk tg
朋友買左電視都送呢條,佢個後置成2千蚊,值唔值加?
想問吓如果想電腦駁soundbar ,坐既位置距離咁近會唔會有好大影響?
JBL 9.1 後置想配個stand 放梳化後, 有無巴打知邊度有得買?
暫時睇梗
Bose Smart Soundbar 300
YAS-408
暫時睇梗
Bose Smart Soundbar 300
YAS-408

YAMAHA邊度有DEMO
Tom Lee 或者AV Life 都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞