Soundbar的決擇,求解答(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
三星Q70T 加埋後置而家唔使5千
呢個價 佢贏曬架啦
216用左大半年, 算好抵玩
成日換搵條有後置, 但又放唔落SUB仔
睇左sonos beam + 2隻one sl, 感覺又好似唔係好抵咁
好葡萄
你用邊set? 我成日想換jbl 9.1,但個sub仔真係無位擺
咪 q70 T + 後置
細廳夠曬力 係個天空聲道未必好明顯
巴打唔該你 代理教錯
folder name upg佢教錯upd
我有諗過買完收埋個sub仔
咁樣都重平過買sonos beam + one SL
琴日update完試左成日都冇問題, 唔使再用兩個remote
太感動喇
Sono 只係玩佢個全無線方案 砌一套 sono Arc + one 後置5.1 仲貴過 買三星950T既9.1.4
JBL隻10吋SUB係重點...買佢唔用佢隻SUB就唔使買佢啦
睇到Sony HT 8500
2.1聲道係咪弱左d
睇你有冇位放哂d 聲道姐
有咪3星
冇咪ht 8500 模擬聲道都有少少feel嘅
三星唔計後置都 3.1.2 wo
你啱
q70t 應該係輸價錢
其他都比x8500好
記錯左60t 先係假up firing
三星音質 唔敢話佢最好 但以出atmos ,包圍定位 佢性價比暫時最高,包括旗艦 950T
原本可以最大機會 挑戰佢既jbl 9.1 可惜食bug
希望快d有廠同佢鬥下
lg 好似追緊上嚟
不過香港貨少d model
請問denon s216 update檔案 係邊到下載??
我都想知個contact point🙇🏻‍♂️
想問下netfilx 試atmos 片應該揀咩戲
想播俾屋企感受下
Formula one
極速求生
尋日去SONY試完X8500好似好一般,可能DENON S216會仲好過佢,但S216又冇ATMOS
有獨立sub + 價錢差咁遠 都輸?
如果s216 都夠打的話
sony 真係冇運行
fb Denon
HT-X8500 冇獨立SUB,一條過
ATMOS冇咩FEEL,BASS又唔夠,聽歌又7 7地
試多次S216再決定買咩
真係想試atmos既就睇碟吧 netflix既atmos係dd+, 個音質真係好差

推薦Mad Max: Fury Road, Ready Player One, Dredd, Saving Private Ryan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞