Soundbar的決擇,求解答(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
啱啱駁一駁,照跟個程序繼續去
點知又更新成功無問題,不過都係同Sony啲電視唔多夾
攪咗一輪先成功出返聲
後國三星真係抵屌到一個點,連埋wifi 先990,而家仲要唔使再平啲
唔關事 denon software一向鳩鳩地,我用home 150更新都係耐到以為佢卡死左
頭先落旺角M記隔離間誠哥問Q70T+後置有無得買, 佢hea9我話後置要訂, 成2蚊千蚊wor
可能成8點等收工今日已經跑夠數
三星隻後置要2200佢on 9 架, 水魚都唔係咁劏架
可唔可以分享吓550用後感?
佢係咪講緊SWA-9500?
我指撚住支Q70T嚟問,根本食唔到9500s個atmos啦,同埋張leaflet都係話配9000s
個職員都係撚樣ga喇
想問JBL multibeam 5.0有有ching 試過?感覺如何?好似週圍都無貨
q95t 冇LPCM ,打機係咪用JBL 9.1好d
但係見samsung9.1.4 vs JBL 5.1.4 , samsung 好似好吸引咁
Ching,單頭一枝Sn7cy感覺如何?可否分享多些用後感嗎?
有冇巴打用緊/用過罪大果條 ST5000 ?
之前想買三叔 Q950A, 不過諗真又想用番罪大,
不過罪大冇後置, 唔個用起上黎模擬後置效果如何,
有冇巴打可以講下
實體一定 好過模擬
Sen 記 貴個隻 Ambeo 係用定點反射返去模擬
你用黎睇戲 , 一定950A ,前幾後同4隻反射都實體 無得輸
罪大仲唔出新旗艦款
St-5000已經2018 年
唔知點解唔update 旗艦款
俾三星呢年幾咁積極搶唔少客
如果Sony HT-S100 可唔可以只用藍芽駁Samsung TU8000?

如果可以 開機會自動開埋Soundbar嗎?
Z9F都好似兩年幾
無用過其他AV stem
低音係有嘅但唔會震心(無比較過s215)
無位放長野,聲音立體都ok (後置同sub 可以俾你課金加)

聽歌反而算幾好

不過無實體後置同sub
睇戲同我套2ch 其實分别唔太大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞