Soundbar的決擇,求解答(5)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
AVLife可能有
唔該 想問2000左右budget 聽下歌睇戲打機 denon定yas 209會好啲

推一推 唔該曬巴打
未,不過未得閒call 上門,等過埋復活節
解決就做福人群,好似都唔少人有呢個問題
最新消息,可能應該搞掂左
睇左半個鐘 好似無野
我就係轉左audio 2
想問下sonos beam reset左factory之後link up唔番我個account變左not register

有冇巴打可以幫下手 搵cs又罐頭式回覆 佢講個d我都試哂
各位JBL9.1師兄 有冇試過電視睇YouTube 會久唔久斷一下聲音輸出?

用緊Sony A8H
所以之前先問你set自動2得唔得
不過睇netflix 5.1有無問題要你再試
我無事, 但試下set音訊輸出->數位音訊輸出set自動2
電腦用緊 JBL pebble
想換soundbar,1.5k內邊條好?
我覺得要睇埋個環境幾大
巴打, 你現在電視數位音訊輸出用左自動2之後SOUNDBAR點? 仲有冇問題
我已經搵到另一位巴打, 叫左佢試
SR-B20A係咪即係YAS-109 cut走曬啲智能嘢
B20做緊1498,109做1780
我隻q60t 今日個後置swa8500s突然無聲,將d線再插過,有power都係無聲,著住盞link燈
想買條一體式soundbar方便係房駁電腦同埋拎出廳駁電視睇戲,Bose 700 同JBL 5.0呢兩款評價如何?或者差唔多價錢有無啲更好既選擇?
考慮緊呢兩隻
Yamaha SR-B20A
Nakamichi 8w 2.1
睇左大約30分鐘 未出過事
暫時未得閒睇電視住

我睇外國forum 都係話轉自動2
所以跟左
我搵左半日都搵唔到
其實soundbar有冇話要幾遠先好用? 電腦想買sonos beam 但應該得1米距離
SONOS BEAM 我都諗緊俾電腦用
而家係咪興用HDMI當 SOUND OUTPUT?

我驚用藍芽會有DELAY.....
插optical唔好咩
SONOS BEAM 有 optical INPUT??
有條賓周仔 Optical to hdmi
原來有條咁既野, OK WO!
巴打有冇試過聲得唔得
Denon home 550 點睇左大家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞