Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (57),新手請睇下#1-2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
垃圾代理吃水深到
你加Budget 買 GE66?
GE66都唔平喎,定係你睇咗20系卡嘅GE66?
睇你咩Budget
睇外國FHD240 / QHD165起跳

香港嗰隻仲要係FHD144 (45NTSC),連舊Zephyrus M隻72NTSC FHD144都唔比,QHD又要加錢上
唔該巴打我落舖頭望下部5402先
係WINDOWS問題定 STEALTH 15M問題, camera開唔到既
Inspiron 14 5405 5505 香港買唔買到
CLS 真係唔關電事 我拆開執底板黎睇 原來底板燒 正常打機唔會點解會咁 用左半年咋 Eluktronics永不錄用 星期一打電話去問下有無得搞

因為香港15k左右個d機都唔抵買
好多直升機
香港隻ge66得一隻35000既model
香港係廢芒不了
Qhd未有價,保守估22000up
唔好彩喇你
Rma喇
我拆過部機 唔知會唔會比佢話我人為 寄返過去如果佢話要收好貴咪唯有硬食
拆機好正常應該冇問題
還原返扮唔知
No
乜software都開唔到Cam?
https://www.youtube.com/watch?v=VusjTvdO9qM
G533好撚靚 好撚想買
下星期係鬼佬網pre order 3070版了
Dell幾時出amd新系列cpu 既notebook ,我見香港大部分都係intel
amazon asus store好多model都無得直送香港
Q2
G533/733 3070同外國同價
我要qhd
原來依家咁貴
以為出左5000系4000會減價 點知都係一蚊都唔減
買舊其實冇咩問題
1660ti - 3060 都冇話特別抵
係3070特別抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞