Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (57),新手請睇下#1-2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
貴左仲要用廢Mon
有review喇
自己上網睇
英國粒cpu勁dd
不過由於同香港spec唔同所以冇保
請問各位巴打對 Stealth 15M A11EUK 有咩睇法?
有吖?
香港齊58,59,5980HS

係差佢Amazon 係咪 Sold by Amazon
剪片,3D圖ok
打機,執相不了

同埋續航力同散熱唔會好
腦場宜家最盡講到10000/10100,之前有間做9700/9800
佢粒電對呢個Spec黎講唔算大,62WH,但塞咗5900HS+1650MQ,都唔好預用好耐
收到,多謝之鬼巴

想請問可以去邊間買Acer會安全d?
腦場穩陣啲咪去明X,係咩分銷商
但邊到平啲咪邊間,Check真部機冇問題都冇乜大分別嘅
唔該
咁我都比多少少睇下出面仲有冇現貨G14算了
Asus 腦場果幾間notebook 大鋪
最後 明x 出左機 睇住佢開新箱 無伏 間鋪任你企入去慢慢諗

天xx 果間啲sale 進取啲。。。 你望多陣都問你野 要推介比你 嘈住曬

科x 果間 網上好似有啲負評
唔係amazon都有
得舊版
我見佢圖係Amazon,因為Amazon 有啲舖係賣Local 貨,冇跟國際
Vostro 15 3500 同 Inspiron 3501 其實有咩分別?
基本上一樣,Inspiron 重啲啲
平啲買Vostro 就得
多謝之鬼巴
而家仲有冇果啲開過盒, 或者人地退機封番賣既鬼貨?
有冇g14用家開browser係YouTube等網站睇片會藍/黑畫面?知唔知點攪
https://zhuanlan.zhihu.com/p/143370564

Remark : 大陸Link Warning
個windows update會自己update個driver,但我係update完都係咁
遲啲有消費卷,notebook會係乘機加價定減價速銷,定係同平時無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞