買電視機 / 換電視機 集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
淘左大陸版罪大9000H

用落都幾ok, 唯一係個搖控好流

我連nicam揀聲道,都揾唔到邊度可以set

有無師兄識set?
睇殘體字幕都ok?
我無開字幕
呢度應該冇巴打入大陸版SONY, 我唔推薦

建議你去番POST76果邊問
post76 即係?
唔該哂
可以上amazon返個搖控
65 9500h 個價接近半價咁濟
唔係mij 同無左Apple tv homekit
仲有GOOGLE SERVICE都冇哂
我買左chromecast with google tv, 所以無咩影響
內置 YouTube app wor
我個人覺得用智能電視仲要插配件先補完到比較反智, 睇電視就係要方便

我個人對大陸閹割版非常反感, 可能我係完美主義者, 有缺憾既機幾平都唔會選

SAMSUNG大陸版沒有功能缺失, 我就唔反對
水貨同行貨分別大唔大?
Q80R同Q80T分別又大唔大?
邊部低買d
想買50TU8500
請問有無viutv app ?(藍色)
唉 本來諗住買Q70T算 去到埋牙階段
但見你地依排講多左Q80T 又心郁郁
跟住尋晚專登睇番之前啲post 你講下年啲機都去到樽頸位 頂多加dolby vision
依家都唔知買唔買好
死嗱 岩岩先買左個三星soundbar
之後諗住配q80t 電視
而家個睇波咁 點算好
依到有冇人中左
下個POST我會補回SONY大陸閹割版資料, 雖然好多功能缺失, 但是價錢十分平, 各位意下如何?
Q80R samsung 好似話應承左會firmware update eARC 但仲未有期
轉買SONY電視, 放棄Q-SYMPHONY

其實都要有巴打反映問題先可以避免其他巴打中招, 都係好事黎

起碼好過集體中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞