買電視機 / 換電視機 集中討論區 (23)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
你封圖錯左
stand去機背要17.xx cm
我玻璃櫃去到櫃邊得18cm
1. 你肯定電視同stand之間夠位塞落去? 我覺得有難道
主揚聲器尺寸(闊 x 高 x 深) (mm)
98CM x 58CM x 10.5CM
要出去度度
係咪一定要擺電視正前方?
係咪一定要擺電視正前方?IT IS A MUST
不如唔好買SOUNDBAR啦~好嗎?
買唔買都得 好彈性不嬲
不如55Q80T + HW-Q60T SOUNDBAR啦

Q80T電視係平底坐, 前面冇橫條阻住

另外個SUBWOOFER是否可以放係右邊櫃地下前面?
80T都要貼櫃邊呀 即係條soundbar企喺懸崖邊咁

方案1. 電視放左少少, SOUNDBAR照舊置中放, SOUNDBAR 98CM 窄過櫃

方案2. 電視放左少少, SOUNDBAR照樣放左少少, 懸崖邊照出少少, 咁樣會一体化少少, 外觀好D
Subwoofer嗰到無位擺
所以應該唔會考慮Q60T

Btw好pro
唔該哂巴打
想問多一問
如果買x9500H 最大分別係咪光暗同對比度既問題?
subwoofer 無線 可以求其放地下架
q 60t sound bar 佢做緊幾錢? 我入左隻後置 但未買 條 sound bar
諗住過2日買panasonic hx900h,見到price hk有d 5星店平過官方panashop幾百,去price hk果d店買有冇問題?
咁你打算點? 就算買DENON S216都要位放
咩機同咩機比?
你買左邊款後置? 有2款後置各自配番SOUNDBAR, 唔可以通用

無線後置喇叭 SWA-8500S 配 HW-Q60T, HW-T450, HW-Q60R, HW-R450
無線後置喇叭 SWA-9000S 配 HW-Q70T, HW-Q80R, HW-Q900T
AVOUTLET沒有問題, 其他唔知道
買左 8500
咁搞笑既點解入左後置先
儘量想Q70T+S216
因為budget問題

如果個S216擺喺Q70T銀色條鐵個位頂住 得唔得?
太平
68美
扣埋 coupon 個d 再75折到
好似2k
諗諗先
自己搞連運1500人仔
計返港紙唔差得遠,盛擇買埋慳水慳力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞