Soundbar的決擇,求解答 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想請教下 Samsung Q900T 同埋 Samsung Q80R + SWA-9000S 邊個會好啲? 同埋 Sony X9500H 夾Samsung Soundbar 會唔會有咩問題?
買咗q60t+後置開心使用中
後置係必須個幾舊水真係唔好慳
但有時會突然冇聲一兩秒
Surround mode個情況明顯啲
有冇人知做乜事
但我係成組soundbar冇聲
電視(Samsung q70t, Netflix)做source
HDMI 駁
換咗第二條 暫時未有事 希望唔會有事
記住買埋後置兩件事黎
有sky channel q70t 呢set 價位無得輸 , 加埋後置,你個廳唔大 有戲院5成體驗以上
我買左後啲fd成日約上黎睇戲
岩岩買左lg oled 55吋bx , 5000 budget 有咩soundbar 推介。 唔該晒,諗緊三叔定sony
想問下用aux接電腦,出唔出到Dts 3d ?
買水貨Q70 soundbar水貨抵唔抵?定買行貨好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞