Soundbar的決擇,求解答 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我自己就好少聽歌 試過係YouTube 同用手機藍牙播 用藍牙自己播會好好多 以我自己講 我電腦套2.1千元以下喇叭用YouTube 播歌我覺得套2.1唔會輸俾套q950
睇戲我覺得夠 但係要比真係獨立重低音的話係弱
我都考慮緊呢兩個model(不過行貨)

睇咗rtings評價,應該㨂q70t,因為bar 5.1好多新制式都support唔到,無eARC
我喺荃灣廣場嗰間睇
有可能間間唔同?
十仔係咪自己駁一個插蘇位?
有冇用條靚啲電源線?
如果2970嘅 不如加多少少買408 之前問過做3380
Sub仔係咪一定唔可以用拖板?
我4隻喇叭都係插獨立牆蘇 soundbar同十仔都有換電源線 效果係有既 不過soundbar玩電源線唔太值 此終唔可以同玩amp高價機相比 同埋只係可以用8字插 變左局限姓好大
會唔會現場買有平?
咁應該係要鋪先係$2650
Bar 9.1 插線更新要等幾耐左右?
巴打請問係邊到買?
我搵到水貨最平22xx
fb 搵盛澤影音 quote 價
詳見電視post
AV 加晒價 個個留係屋企 買到d家電貴晒
巴打 , 咩吋數CX 有得送S216, 我都睇岩CX
我問55.吋
係...俾多少少買住408先 遲啲可以升級加後置 209好似無
Bar 9.1?

早幾日去sogo問過,要過萬,唔買lu
英京有驚喜
Bar 9.1即係邊套?
JBL bar 9.1
有冇手足放2手soundbar?
s216 yas109 yas209 或者其他入門款都ok
見呢到都唔少人有用yas 109/209/408
呢啲都有alexa功能 但想問你地in app個介面係咪直接有得禁amazon alexa
撚咗兩個鐘都玩唔到alexa 個alexa燈係橙色
明明佢sense到我講野 但就係無回應
有部分小店做到行貨 9k 頭,但冇現要訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞