Soundbar的決擇,求解答 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
但講明得2D stereo, 即係唔合你要求啦
個價錢爭好遠,同ambeo 好大條,一個有實體後置,一個無,同amber 係反射,如果屋企啱啱慘慘就唔建議
我就係驚ambeo 個反射比唔到個包圍感, 依家用緊普通5.1 唔慣冇實體後置但又見review 講到ambeo 好正
Thanks!
見到bose出咗隻新soundbar 300,唔知掂唔掂?
有冇人買水貨jbl9.1
呢度有人講用唔到AirPlay 賣果條友又話無問題
300仲新?
同700分別唔會好大,反而軟件上既野冇700咁多,例如智能播歌,我到而家都未用過
有冇師兄試過用水貨Q70T,配行貨9000S?
會唔會係配對上有問題
最緊要無firmware update
firmware fix左有d電視出唔到atmos, 大陸版無得fix
叫咩名?
想問下通常大家去邊到試?

女朋友想試下soundbar
但要比佢理解點解要花幾千銀買一條野
最緊要就係現場試聽

大家有咩地方去開?
用到,不過之前有d bugs, 時得時唔得
最近終於update左firmware,好似無再有bugs,其他咩arc出netflix atmos都解決左
號外!!!

水貨都有update
Atmos出到了
9.1?
知唔知水貨點知佢有冇自己update?
係呀
我都唔知
佢自動update既
你都係水貨?
你update後係咩版本?
(條bar最右個source掣同volume down掣一齊hold住 10秒+)
Thanks.
唔駛check 了bro
我都update咗了, 我部lg b8內置netflix終於都出到ATMOS啦!!!!
多謝巴打個號外!!!
我係9.1水貨版
一直Netflix出唔到atmos依家出到
禁左係咪20-50-41-90果個

我本身駁WiFi airplay所以佢自己updated都唔知
點解大陸版無得fix?

我懷疑我買左大陸版點check?
我都係大陸版
都用到atmos啦
唔洗比連登仔笑了
我今晚再試都仲未得
Av life 誠哥 蘇寧 百老滙
想問下q950t 啱啱推出時個建議零售價係幾錢? 我想睇下2021 ***條旗艦soundbar 大約去到幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞