Soundbar的決擇,求解答 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔俾多少少上z9f?
房用都夠嘅,重點係如果個subwoofer放喺我房,應該好快俾我踢爆
唔好浪費錢 升級仲貴過直接上
我間房梳化靠牆無位放後置所以就買左q900,有需要先至加後置
Q60同q70個subwoofer差好遠,我試完買左q70
去左百老滙
你點揀師兄, 我都係買左Q60T電視
我聽日先收貨,諗住apple tv 睇Netflix ,原來可以駁pc架?
點駁呀?
接近係同一舊野黎
應該HWQ70T+SWA9000S, $5000左右
好,不過個apple tv用Asia miles換等緊送貨
好似好正抵玩
以爲自己一個月前開post

一樣想買電視SOUNDBAR 然後女友話睇中部Marshall Acton/Stockton

BTW 近排見SONOS ARC 好似好多人講,有無巴打俾到評價?sorry 未追post

諗住廳用soundbar, 房再加部acton
有隻新出既 Creative Stage 2.1 V2
有冇人已經有用後感
睇中 Creative Stage 2 .1 點知佢呢幾日出埋V2
出咗都一段時間, 我都有問過, 官網899
應該係太垃圾無人想理
我見今日先陸續開始有現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞