Soundbar的決擇,求解答 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唯有逐樣試
細size 2聲道有iloud,jbl 104 同edifier s880,以上3隻聽歌都應該好過soundbar
新手入坑,對音響冇乜要求,主要拎黎睇戲聽歌打機
想問就咁一條216 好d定加多少少上yas209 有埋個subwoofer
唯有係咁
陣間買多條線試咗又係唔得就好笑
睇戲 緊係要有sub ,震撼好多
咁如果yas209 vs samsung q60r 有冇建議thanks
衝出黎柒
你條大陸仔就死返去共享榮華啦
請教房用邊隻好? 會駁BLURAY,PS4同PC

BOSE SOLO 5
BOSE TV SPEAKER
JBL BAR 2.0
JBL BAR STUDIO
Jbl bar 9.1 水買唔買得過 仲有冇bug
我覺得幾好呀 有戲院嘅感覺
插線
水唔建議,好似update 個到仲未攪掂,行就好似得,不過要買都未有貨
想問下, 諗住買q950t , 但我個電視位左右係無牆, 電視同梳化都貼牆,  個效果會唔會大打折扣?
如果電視有earc 應該冇咩問題照出到atoms?
後置諗住長駁電線
個bug好似係arc 有問題,earc 就無問題,差電就唔知有無問題
反射係要靠牆反射,咁要睇吓你牆有幾遠,不過你出去試都係冇牆,我建議你去試吓先,我唔知950t個左右係咪算反射喇叭,Sennheiser個隻就一定係靠反射先得
唔會咁買,過唔到屋企個關,屋企無人會聽歌,買條soundbar 聽下歌睇下戲打機用到就算,自己本身又木耳
請教下各位,最近係amazon us買咗個sound bar,洗唔洗買個轉w數?
個soundbar係咁:

唔該各位
冇寫 要睇火牛

咁樣影法可以嗎?
sorry 無野啦手發現咗得100-120 v
應該要買轉火數 sorry派哂膠
直插即燒 小心
想問下creative stage 2.1 定Samsung hwt450會好d?
想問下用條靚hdmi 線定靚電源線好?

有冇推介??

見有巴打用成幾千蚊電源

我最多比$500 左右 有冇推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞