Soundbar的決擇,求解答 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

1001唔開post
Lm
我都想知,下個月買
最終都係買左個變壓器
駁好哂線開機配對就用得, 效果好正, 多謝之前D巴打分享, 個soundbar 依家先係完全體
total幾錢呀巴打
USD 89 /SWA-8500S + HKD 120 /變壓器
幾抵玩

想問巴打swa8500美森 變壓要買幾大? 有無推介
而家賣67.99好吸引
係呀 準備出手 60t 加後置
leon
回番上個post, netflix 得自家制先有atmos, ready player one得5.1
如果我買Sony 8500/9500
平時用開黎睇Netflix, YouTube, 遲啲會玩ps5
應該買邊隻sound bar
我女友係咁要我買Marshall Acton 2
感謝
同sound bar 兩樣野黎
sorry sorry
睇唔到自己係1001🙏🏻
在想喺度問多啲師兄意見
罪大嗰條旗艦HT-ST5000質素如何呢?
8990值得買嗎?
我知道 我想知如果買sound bar邊款岩我
lm 變壓去ssp 買?
聲ok
sub仔ok
不過無後置,一到atmos包圍感輸好多
你講個價唔值

利申用家
師兄你買幾多錢呀?
如果聽歌方面你滿意嗎?
仲有唔記得唔該曬你
應該係 所以想搵番個巴打問 新post 搵唔到佢
好少用黎聽歌
初初買試過一兩次駁電話lossy streaming
無乜特別impression應該好極有限
不過值得一提dialog幾清,就算唔開clear audio果啲effect
出atmos之前啲post都有講過,包圍感輸後面;但其實層次都幾分明,加埋隻sub仔唔會太搶又實淨
睇戲都ok的

雖然出咗,但我見原本價錢成萬三蚊,而家只係九千蚊,所以先諗住考慮
完全唔駛變壓, 我上個月係美森買左8500S, 轉插就得.
唔該哂巴打 咁就爽
賜酒
我開頭都同你有同一個擔心,睇完說明書之後冒着爆炸嘅危險照插

點知一插就着搞掂
個人偏見三叔正價都唔會買
仲要陳列品

琴日試咗Q70T, YS408, BOSE 700

忍唔住即買Bose
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞