[Mac撚] 用家/買機集中討論(51) 爆買M1 Macs白老鼠圍爐區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Intel: A字頭嘅公司冇個好人
其實intel係真係廢到出唔到更勁嘅嘢你鬧廢人on9係冇用,佢都唔想
Microsoft 做粒 ARM 垃圾到......出完個垃圾 RT
而家蘋果幾勁
隔離有個post話等睇Apple重演M$ Arm Windows嘅慘況
M1 MacBook air/pro 係唔係無辦法外接兩個FHD MON?
嘩屌 追左成日po 好撚想買部air撚下
利申gaming pc+ MacBook 12
諗起iPhone終結者
睇呢家呢個迴響,應該冇咩可能喎!之前垃圾 M$ 出部 RT ATOM U,而家蘋果出粒 i9 喎,再加蘋果牌,應該黎緊會好勁抽!
大家覺得買air basic 定512 嗰隻好? 粒U 有啲唔同
唔介意強國,佢算唔錯了!
最大獲佢既全新設計出到而家第 7 代都總係比人小到媽媽聲呢,易壞,冇得整!
好似係多粒gpu
apple 推新野係易推啲
買air 就買最平
512 果2k 差價買個外置2tb ssd 都好

粒U 係gpu 表現差少少
surface 好簡單
好過一代就會變hater
用過*
我有隻專門app要行JRE
留到後少少先想應付佢,應該唔會太順利
有無人講下mac機office體驗如何?聽個it fd講mac機office無windows office咁好
諗緊好無下個sem換air,依家部laptop粒電死死哋
m1 係咪即係以後無得用破解版app?
第時二合一有咩出奇
唔理蘋狗高層否認幾多次都好
老老豆豆,一部行到macOS既iPadPro將會係我既最終機體
裝個lntellij就知行唔行到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞