[Mac撚] 用家/買機集中討論(51) 爆買M1 Macs白老鼠圍爐區

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
誠哥未有要edu 正常價無咁抵 送比人
Adobe 係信仰嚟
慘 本身做老闆 身邊識好多
production house既專業人士都咁用
利申:買左
未見過有laptop cam係靚
蓋做得太薄都放唔到sensor
個蓋要iPad Pro咁厚先塞得落成個Face ID
是咪唔可以痴mon貼?
學生哥一年400比唔比得起啊?
hkt education有adobe cc all apps賣幾百蚊唔好同我講比唔起
Adobe CC上星期先做緊edu all apps 三折成年.... 70% off喎
(你早我一分鐘post)
係囉DKLM,仆街我成個月收Adobe幾隻promo廣告收到唔想睇
普通個人all apps plan都七五折啦,我個人plan年年都呢個時候續
我用2018 air睇片都覺得個喇叭廢過我n年前部late 2008 pro好多
不過呢水好明顯都係好似 SE 系列咁,塞d新嘢落舊殼用住先
可能下年 apple 擠牙膏換殼但照用M1
冇$ 用subscription based 就一筆過搞掂佢嘛
apple store
大部分apple store都有?
我上apple官網揀Pro 13 16 GB ram 1TB冇分店有貨既?
得門市先有

[Mac撚] 用家/買機集中討論(52)
袋底Air或成最後贏家

https://lih.kg/2291224

想買pixelmator pro當輕鬆版ps + ai
有冇人試過有伏
mac mini下代肯定換殼, 依家舊殼入面空位多到可以塞部電話入去
喇叭黎講對我真係幾重要
睇戲差幾個level體驗
課左部 mbp
你出街點會帶埋對喇叭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞