我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。

1001 回覆
141 Like 10 Dislike
又想重犯同樣錯誤?
唔好做仆街仔,要顧人感受啊
呢個位停有啲唔道德

不過我鍾意
覺得阿豪會揀dare
唔好做仆街仔,要顧人感受啊

心有靈犀啊師兄
覺得阿豪會揀dare

而家話你知
「嗯..阿豪Truth or Dare?」

「Truth 啦。」

「啊..如果用一個詞語形容自己你會用咩詞語?」

「屌,你問咩啊!」阿星好燥。

我唔敢問啲太過份嘅嘢,見過鬼都怕黑,所以就咁問,又可以令小霖了解佢多啲。

「嗯..專一囉,我好專一架我!」

「睇得出~~」個個都講。

阿豪再轉,今次轉到去小涼。

「下..err.. Truth啦!」佢講。

「你..初戀係點嘅?」Shit..問中死穴。

我見小涼個樣有啲為難咁,作為男朋友嘅我當然就出黎擋駕。

「佢初戀咪我囉妖,下個啦下個啦。」我講。

「唔該曬你啊!」佢好細聲同我講。

「唔洗唔該,我應份架嘛。」

「懶醒,哈哈。」

「傾咩啊你地, 到你轉啦!」阿星講。

.....「下,又係我!Dare啦!」阿靜講。

「嗯...錫啖阿月啦。」

「下..唔係啊..」

「做咩姐,你地成日做架啦應該。」阿星講。

「其實..我地未錫過架..」佢竟然面紅。

「真係架?!咁要試下啦!!」我地起哄。

只見阿靜同阿月都雙眼緊閉咁,兩個都好緊張..

「啜」!一個蜻蜓點水式嘅親吻。

「Wowwwwww!」我地叫嚷!

佢地兩個都面紅到就黎燒熟咁,變得好尷尬。

「哈哈,到我轉啦可?」

.......今次轉到小霖。

「小霖Truth or Dare?」

「Truth啦..」佢講

「嗯..你而家有冇鐘意人!」

嘩屌....
又想重犯同樣錯誤?
又係呢啲位停
實在太撚好睇
距離1001不遠了
崩口人忌崩口碗,雖然佢係新黎姐..

佢咁問一問令到全場都靜咗靜,唔係尷尬,而係屏息以待佢嘅答案..我承認我都係。

「哈..我而加冇鐘意人喎..呢個時候專心讀書嘛。」

阿豪閃過咗一絲失望,下一秒就勉強擠番個笑容出黎。

「不如玩下其他啦,玩咗咁耐都悶悶地。」小涼出黎打圓場。

「同意同意。」阿星講。

之後我地就玩咗陣非洲話事啤,好快大家就重新投入遊戲,好快就唔記得頭先嘅事。
.
.
.
「Happy birthday to you..」阿言捧住個蛋糕出黎,我地隨之唱起生日歌。

「好多謝你地..」阿晴好感動咁講,感動得就快喊。

「吹蠟燭啊!」阿言講。

「一齊啦!」

佢地鄔低吹果陣,阿晴冇吹到,反而向阿言錫咗一啖。

「多謝你幫我搞呢個party,同埋..多謝你一直喺我身邊。」

「傻瓜!」我諗我可以開始儲定人情。

「好浪漫啊..」小涼喺我身邊講。

「羨慕啊?」我問佢。

「唔羨慕,我都有你喺我身邊。」

「跟得我多都咁口花!」

「對第二個唔會咪得囉。」

番到屋企之後,我仲喺到回味緊頭先嘅派對,因為實在太好玩,個個都十分投入,但係好似一切都太自然,自然得太過份。
Live咗
實在太撚好睇

有咁誇咩
Live咗

Kingsir好難唔live wor
其實我想乞多個正皮 儲夠100個
Live咗

Kingsir好難唔live wor

忠實讀者

下個post 都要一百正皮

下個post 都要一百正皮

希望啦 叫多啲人黎睇
點都嚟推多個
咁等我好好睇睇鋤爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞