我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。

1001 回覆
141 Like 10 Dislike
不如寫多個結局比小霖 想佢幸福

不如想多個故俾小霖

但要同廢紙一齊
無小涼係到阻住

諗緊
一推再推

感謝

新讀者輕輕的一推
差唔多開新post
放飯繼續推
等你出故
廢紙快啲同小霖一齊
新讀者輕輕的一推

歡迎歡迎
等你出故
廢紙快啲同小霖一齊

今日可能晏少少
啱啱開始睇加油

多謝
放飯繼續推

你個名
放工返屋企等你出
放工返屋企等你出

打緊打緊..
放工返屋企等你出

打緊打緊..

慢慢啦你 我又嚟推
就快1001了
就快1001了

yes
推到1001
我地拎咗個啤酒樽黎轉,阿月係主人家,所以佢轉先。

「唔好係我..唔好係我..」阿星緊張到合埋咗眼祈禱。

當佢打開眼果陣,全世界對住佢問:「Truth or dare?」

「嘩屌,有冇咁準啊?打死都揀Dare!」

我諗佢永遠都唔會知道係我地搞嘅鬼,所以做任何事都要謹慎,唔好俾人乘虛而入啊!

「第一鋪就熱下身先啦,去廚房拎支辣椒醬食兩羹啦!」阿月講。

「玩啊?」佢講。

食完之後…

「嘩…屌..呢個辣呢個辣..嘩..屌..嗄..嗄..嗄..」佢辣到成隻狗咁。

「好,下鋪!受死啦你班友!」阿星要報仇咁款。
.
.
.
「阿靜!轉中你!Truth or dare!」

「嗯..Truth囉!」

「講一個阿月嘅缺點出黎!嘻嘻。」

「嘩大佬洗唔洗咁小器?」阿月鬧佢。

「吓..等我諗諗先…啊!佢好鐘意周圍放屁架!」

「哈哈哈哈哈哈!」全場人都忍唔住大笑起黎。

「原來你有啲咁嘅僻好,哈哈哈!」阿星笑到最大聲。

「咩姐,你地唔放屁嘅,下個啦!」阿月仲好理所當然咁。
.
.
.
轉到阿月。

「呵呵..月月,Truth or dare 啊?」

「哼,係咪玩尻我,Dare!」

「嗯…大嗌廿聲『月月好愛藍靜』啦!」好惡頂啊..不過仲唔有仇報仇?頭先炒得我咁甘。

「你都有今日啦蕭皓月!」阿言都笑佢。

「吓..喺呢到..好醜喎..」

「快啲快啲!」我地起哄。

「呀…月月好愛藍靜 月月好愛藍靜 月月好愛藍靜 月月好愛藍靜..」佢嗌到好力竭聲嘶。谷到面都紅曬。

「嗯..人地怕醜架..不過我都係,哈哈。」藍小姐,你呢啲叫唔知醜吧。

「轉到下個就邊個死!」阿月變得好熱血。

「垃圾楓!到你!Truth or dare?」

「Truth囉..」我唔係好夠膽俾佢Dare。

「你左邊屎忽係咪有個星星圖案嘅胎記!?」

「嘩屌,你點知架?」

「哈哈哈哈,個胎記生喺個屎忽到!」阿星又笑,個個呆咗咁望住佢。

「胎記生喺個屎忽到..有咩咁好笑?」我問佢。

「下..係喎,胎記生喺個屎忽到有咩咁好笑?」佢又問番自己,白痴。

到我轉果陣,好一個天意弄人,俾我轉中阿豪,咁就幫你一把啦…
出事喇 出事喇
出事喇 出事喇

達哥真係要支持
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞