買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
嘩 samsung真係好好啊
Sony如果買埋原裝架都係Sony黎裝
有無人知sogo 黎緊有無得減
Sony 43x8500h
15K建議買番55"

AVOUTLET

65"
Sony 65吋智能電視 KD-65X8000H $13200 此價格已扣除禮品/贈品

55"
Sony 55吋 智能電視 KD-55X9500H $14980 此價格已扣除禮品/贈品

2部差3級
面板100hz vs 50hz (差1倍)
影像處理器: X1 ULTIMATE VS X1 (差2級)
4揚聲器 VS 2揚聲器 (差1倍)
49-50吋
諗緊*** tu8000定罪大X8000H

要嚟睇youtube打ps4多,求巴打們解答
另外想問吓Av outlet嘅扣除禮品嗰D係咩意思?
冇得去Sony度換超市現金卷果類野
X8000H

如果想要100hz panel, 就X8500H
但我睇開65吋 samsung 但燒左底版 整番要7千幾
先諗緊買定整好 但又唔想突然細部左
問下間鋪 睇下下面個款model 65吋要幾錢先
唔該巴打
sony KD-55X9500H
三叔 qa55q95tajxzk
Lg 55 bxpca

三部邊部好d ?去門市睇真係分別不大,可能我眼殘。
如果分別不大,係咪簡牌子就算?
如果想買65" 最性價比 係咪起碼都要兩皮幾?
好睇你用途
正常畫質
應該
Bx>>q95t>>>x9500h

但如果你睇Netflix 多
就bx同x9500h 之選
因為
Q95t 無 Dolby vision

如果你再深層次睇藍光 再加 soundbar 或者 家庭影院喇叭
就三部嚟講就x9500h
因為佢支援哂dolby 同dts

如果買bx 不如買佢大佬cx
睇你部電視用唔用得耐
用得耐就唔好揀oled
Samsung 65" Q60T QA65Q60TAJXZK $14400 此價格已扣除禮品/贈品

Samsung 65" Q70T QA65Q70TAJXZK $16800 此價格已扣除禮品/贈品

Sony 65吋智能電視 KD-65X8000H $13200 此價格已扣除禮品/贈品

Sony 65吋智能電視 KD-65X9000H $18500 此價格已扣除禮品/贈品

Sony 65吋智能電視 KD-65X9500H $22700 此價格已扣除禮品/贈品
唔好意思 想問吓大家 8k -10k 55吋電視有咩推薦?
見到sony 部8500h 唔錯 不過上年款難搵啲 想問有無其他推薦?

對畫質無咩要求😀
AV OUTLET

Sony 55" 4K HDR電視 KD-55X8500G $8380. 此價格已扣除禮品/贈品
Panasonic HX900
撞鬼,番到屋企部x9000f 竟然有update ,不過冇新功能
v6.6575?
Ys
有無覺得順咗?
同問用咩集運
呢部野係咪勁差?個spec又唔係好屎,唔明點解會無乜review
因為無賣去美國,review得台灣歐洲果邊,而且個型號唔同。

畫質方面我諗日韓牌子行貨當中同價位應該無對手。因為行貨賣得平。
唔該巴打,搵時間去睇實物先
唔該巴打
睇netflix 同睇波多
淘用粵信
運用滿倉,超推薦
可以加錢打木架,同埋幫你驗機
會拍埋片俾你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞