買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係豐澤到睇 大家都係4K TV 有D蒙到起格仔咁播YOUTUBE 係咪做左手腳
叫佢比返同一條片你睇,同埋reset出廠畫質setting

但係你真係幫襯先好咁做,唔係就等比sale屎詛咒
AVOUTLET
Samsung 43" TU8000 UA43TU8000JXZK $4080 行貨

BEST OF THE BEST
Samsung 43" TU8000 UA43TU8000JXZK $3250 大陸水貨, 包轉區做HK版本

AVOUTLET
Sony 4K超高清智能電視 KD-43X7000G $3550 行貨
LG 43" UHD TV - 43UN7400PCA $3820
有冇巴打試過淘samsung電視自己改區??

https://sspai.com/post/59549

好似有點複雜咁
LG b9 用內置網頁上網睇劇成日都彈內存不足跟住自動重新開個網頁出嚟
想問下有咩解決方法?
同埋點樣可以清理後台啲app?
睇咗兩個月電視,終於扑鎚買咗55X8000H

送緊800蚊Coupon同5.1 Sound Bar幾吸引
請問邊度買sony kd-43x7000g最抵
求推介 ~ (budget有限~$6-7000)睇電視電影多—

而加係咪冇咩人會買Full HD 架
如果UHD, 大家推介買Sony / Samsung / LG?
另外我見TCL 有部QLED好平,$6000倒,係咪唔建議買?
邊度? 幾錢?
百記, $9860
做埋18個月分期
老豆房睇緊呢部43寸
唔係講笑
真係起格
要幾大?
av outlet
邊套soundbar?
TCL支那牌不了
Sony HT RT3 5.1, 都3-4年款
個種格硬推高飽和度就算唔爆色個失真都好明顯
當然如果你係睇marvel
下下睇thanos 紫色膚色我吹你唔脹
如果你睇Netflix多白人西片真係高下立見
47倒,
50最大🤔
Sony X80H 49吋智能電視 KD-49X8000H $6080

Samsung 50" Q60T QA50Q60TAJXZK $7120
想買部65X9000H邊度買最抵,同埋其實65吋有冇更抵玩
AVOUTLET $18500
想問X8500h 同 a9s邊部 for ps5 會好d ? 唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞