買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有無人用緊呢部LG 55NANO86CNA?https://www.price.com.hk/product.php?p=452209
好似幾正,有hdmi2.1 可以打ps5,dolby vision價錢同其他牌子比又算幾平。同埋大家又點睇q80t,或者有其他推薦?budget 8000 9000左右
補充翻,主要係屋企人睇電視,同埋之後應該會買ps5玩好似無乜人講LG nanocell
Rtings分唔掂
咁如果呢個筆直有咩推介,睇rtings評分?😂
我都搵緊入門49‘’
而家諗緊Sony X8000H 定平平地買三星 50tu8000
荷包彈藥有限

另外想問問Sony X8500G係咪斷晒市了? 想買舊一代平幾千
49X8000H

X8500G斷市, 加上用舊CPU, 唔建議
今日去咗SOGO 成人生活睇X9500H

$23990 , 有$1500超級市場卷、$250 熊貓外賣卷、HDMI線

仲可以做免息分期

即刻連Q50a 埋單俾錢
唔係好識分主要唔想咁易壞 對LG印象一般 好似啲嘢唔襟用咁
比屋企人用既話對影像質素無要求既話其實又無咩所謂既
L豬個remote又真係幾過癮同埋易上手
我唔推L豬既LCD機主要係佢地係無咩心做呢條line

如果要黎睇劇就留意下邊部有support AirPlay/Chromecast就可以
有呢兩樣其實app都已經唔使點裝
LG 43" UHD 4K 電視 43UN8100PCA $4980

幾千蚊姐, 抵玩
諗緊買部大啲嘅電視比兩老睇(原本用緊32

開頭睇緊49/55 Sony 9500H

但係諗到佢哋淨係睇CCTVB同RTHK

轉買55UN7400其實O 唔 OK?

今日去百記睇55UN7400,,抽緊CCTVB

又矇又一撻撻咁,唔知係咪真係咁
睇無線駛鬼買Sony x9500h
本身都諗住間唔中睇下Netflix, 但係諗諗下無乜機會用電視

諗緊7400點
幾寸? 65?
65吋
求其7000g咪得
搵日落去睇下先,thx
點解唔自己落街問
同你有一樣問題
x8500G衰在唔support Dolby atmos.
AV OUTLET

Sony 55" 4K HDR電視 KD-55X8500H $8380. 此價格已扣除禮品/贈品
diu 廣告post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞