買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
字幕係咪轉親台都無字幕?定default 出殘體?
聲道有咩問題?
30吋樓下有咩推介
睇TVB如果套劇有多種語言中英簡字幕揀時,會自動跳左去字幕2,係設定入面點set都係咁,set好左,一熄機再開又跳返去英文字幕

每次轉台都會變字幕

聲道好似冇問題
如果32inch 呢?
當然愈平愈好
屋企人都係睇下電視 對畫無太大要求
耐用就ok
私心想部電視收到wifi, 裝到netflix 等佢地唔洗成日睇cctvb
LG 32LM6300PCB $2800
有WIFI有NETFLIX有YOUTUBE
唔知SOGO咸片做唔做到14k呢
想食埋信用卡優惠
咁入手價好正
感謝!
如果想再平D, TCL S6500 點睇?
$1800左右
大陸機冇意見
thanks
我會考慮LG同TCL是但一部
PRICE見都有好多店,有平有貴
除了豐澤買外,有咩店又平D又推薦無伏?
AVLIFE, AVOUTLET
最好唔好,以前朋友用唔知創維定海信之類,更新firmware之後睇30秒廣告先睇電視,我唔知TCL呢啲會唔會咁
借左兩個星期
都無人電話係有紅外線function
咁又係
我都傾向LG 既,tcl 個android os 應該慢到仆街
Sony 49寸機 有咩型號 有OS upgrad
咁都好煩wor
會唔會Q70Q80好啲
本身諗住買X9000H大陸版
大陸版SAMSUNG可以去BEST OF THE BEST, 盛澤影音好D

https://www.facebook.com/botb4ktv/

https://www.facebook.com/SINGJAAK/

佢地會幫你轉番HK版, 同行貨無分別

大陸版建議買SAMSUNG, LG

建議Samsung 55Q80T $10380
唔明你想問咩, 想買機定係咩?

想未來更新更耐, 買今年H系列, 用左新MTK CPU
thanks巴打
都係買Q80T
盛澤影音會平D, 佢會幫你轉番HK版, 同行貨無分別

Q80T有LOCAL DIMMING
盛澤影音 55Q80T $7180
諗住自己淘佬買
你有冇紅外線手機先? 要用黎改區用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞