買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你就廣告post
有冇掛牆架安裝?
問過豐澤同av生活都係980架連安裝
9543 2737 whatsapp avoutlet 自己問
8500h冇55吋,8500g先有但市面應該再搵唔到現貨
謝告知,一時睇錯
av life佢報500連安裝
但唔係原裝架
請問43吋,3~4.5k budget,for 老人家
無咩要求,齋睇到電視就ok
Panasonic 43GX600H
Samsung 43" TU8000
仲有咩選擇?
Panasonic 43GX600H --- 5年保養
原裝會保?
斷得隻掛牆架都話你人為啦
恭喜哂
想問個白痴問題
android tv 重唔重要

用最多應該都係netflix, 射iphone野上去
如果唔用andriod tv, 係唔係要加chrome cast 先射到?
cast youtube/ netflix一般smart tv都做到
唔使chromecast
但你話mirror就可能需要airplay功能 (唔熟iphone 可能錯)
即係一舨smart tv 都內置netflix?
lg Samsung sony都係
其他唔知
我都諗住買呢個 package
但點解你個價做得平過我😩😩
仲以為一定要買andriod tv
老人家堅持Samsung
有冇邊個model 推介?謝謝
Samsung 43" TU8000

Samsung 43" TU8500
老人家被洗腦
點解唔逗掂佢用pan記/罪大
其實無os upgrade 有咩唔好

budget $4k-$5k 大約50吋嘅smart tv
主要睇netflix, viutv , 有時玩下PS4

有咩好選擇? 見好多巴打都話非Sony 不買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞