買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
43Q60T啦
除非你要DolbyVision
想買部49吋 4K電視,應該買咩牌子好Sony ,LG,Samsung定Panasonic?
主要用嚟打ps4 睇波睇劇
Budget 大約6000內
如果唔急換就等下先
Thank you巴打
想買samsung 水貨 65q80t
睇到上面有師兄話sony水貨有好多缺憾
想問下samsung水貨會唔會都係咁
唔會
轉個地區就係香港版
X95I
Samsung 55 Q70R同 55 Q70T有咩分別我見個價錢好鬼平
一萬左右筆直,想要
65寸4K,寬色域
杜比視界
Apple Air 2
內置apple tv
有咩選擇
一萬左右筆直,想要
65寸4K,寬色域
杜比視界
Apple Air 2
內置apple tv
區域控光
有咩選擇

漏左
大陸水貨x9000h好似做到哩個價?
不過無google store
咁lg 個webos 睇唔睇到amazon prime video 架
部sony 8500h 怪怪地 整唔走個藍色圈圈 禁哂遙控所有制都無反應
AVOUTLET

VA PANEL, 對比度高, 可視角比較差, 3年保養
Samsung 50" TU8500 UA50TU8500JXZK $5550
此價格已扣除禮品/贈品

IPS PANEL, 對比度低, 可視角比較高, 3年保養
Sony X80H 49吋智能電視 KD-49X8000H $6080
此價格已扣除禮品/贈品

IPS PANEL, 對比度低, 可視角比較高, 5年保養
Panasonic 50吋 4K LED 智能電視 TH-50HX700H $4980
盛澤影音 G&J Audio & Video

SAMSUNG 65Q80T $11800 (水貨, 包轉區做HK版, 10天有壞包換)

太高要求, 太少BUDGET
65Q80T 冇DOLBY VISION, 太高要求, 太少BUDGET

太高要求, 太少BUDGET, 冇野可以推介
我見lg 部sm9000 都幾好啱,不過唔知webos 睇唔睇到amazon prime video🤔
等多半年
AVOUTLET

LG NanoCell TV 65SM9000PCA $12980

此價格已扣除贈品

webos應該有amazon prime, 詳細要問鋪頭

同埋一萬左右筆直買唔到
Samsung 要有dv又要支援ps5 係咪要上8k先有?
買隻firetv 4k 3舊水有找
Samsung全線2020TV 唔支援DV
如果要dv又支援ps5 20kbudget 65吋
sony係咪得x9000h
AV OutLet 高清專門店

Sony 65吋 X9000H Series KD-65X9000H $18600
此價格已扣除禮品/贈品

LG 65" NanoCell TV 65NANO86CNA $16900
此價格已扣除禮品/贈品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞