買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
買個頂級sony支版加個fire stick 4k 係咪用返哂an機10成功能
如果唔嫌麻煩係可以
chromecast唔知得唔得
如果計埋國行會唔會多啲選擇
想知香港邊到會搵到32"既the frame 2020
擺房睇下netflix同遲下玩ps5
間房細,32"叫做岩岩好
起碼8000h啦
除非窮到燶
今個月到貨嘅gx oled 都仲係made in Korea
今日裝咗8000H睇電視好細聲,但係開Youtube Netflix又好大聲

係咪正常?
有冇巴打買左lg nano86,諗緊上代sm9000好定nano86好,睇rting 評nano85 既評分唔太好,唔知好無俾多四千用新機
最後決定買Panasonic TH-50HX700H....費事買嗰部水貨Samsung 55 Q70T因為無保養
真心唔明點解RTING無PANASONIC D新機
好似話冇傾銷去美國?
呢個我就唔知啦反而D支那Brand就好多Review RTing
5000-7000$ 55”有咩推介
都係想air play netflix youtube咁
水貨SAMSUNG 55'' Q70T
7000$買到Q80T啦
想買行貨呢?

3叔怕唔怕易壞?
比我就買行貨....部機有咩頭暈身慶都無人同你整....btw我自己就會買P記嗰部TH-50HX700H
電視應該好難壞
屋企部三星用左十幾年仲未壞 最近都想換機
你唔買行Android嗰D就係
三星咪冇用android
我原本有打算買TCL 55P715但Google Search完佢個保養之後即刻鳩縮
大陸機預左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞