買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

點解best of the best 咁貴 差咁遠
後面果兩隻都要駁線去低音度
以我所知, BEST OF THE BEST同G&j 盛澤影音係差唔多價, 相差$100-200度, 通常G&j 盛澤影音平D

BEST個網可能冇UPDATE掛

總之我剛剛WHATSAPP G&j 盛澤影音問既, $11800 65Q80T
2019年後MODEL用唔到samsung工程搖控, 我都係上網睇
淘寶9000人仔 加埋運費 其實同香港買可能差$1000左右 咁好似香港買穩陣啲 雖然淘寶個間 未香港都有倉
G&j 盛澤影音10天有壞包換, 又幫你轉埋區, 又幫你運, 貴少少唔洗煩

POST76果邊有人買Z8H WIFI有事都可以補差價換Q950T

下下要最平就要自己承擔風險
淘寶9000人仔+當400人仔運費都已經HKD$10900, 人地仲包改包換

自己淘有死點光點有問題就TOTAL LOSS
的確香港買係抵
我之前問過x9500h價錢
連運費基本安裝
只係相差50
但g&j明顯有禮貌好多同好肯答嘢
自己淘寶SONY, 我就讚成, 因為SONY唔需要改區

不過大陸版BRAVIA有好多缺點, 你懂的
人地都要賺都要比人工, 下下要最平就自己淘就自己承擔風險
巴打 我想問下你我之前淘寶淘左個移動掛牆
都用左4年左右 我想問而家d新機套用到落去嗎
我冇用掛牆架, 幫你唔到
你要問佢價
個網冇乜用
想問x90H水係咪始終解決唔到字幕問題,每次開機都要手動將殘體轉繁?
有人suggest可以default冇字幕
要先開
好過一嘢睇殘體
43吋panasonic gx800h唔係唯一有local dimming 43吋咩 點解見樓上唔推呢部
最主要呢部唔係full array, 只係edge led,所以就算有local dimming 效果只係普通,同埋gx800已經俾今年嘅hx800/900取代
剛剛出去睇一睇 見到有隻LG嘅43un7400pca
請問各位如何
屌....啱啱新買左部Sony 8500H 43吋
開機用左一個鐘咁上下,就自動熄機
到依家開得10秒咁上下或者直頭開唔到
然後閃6下紅燈

Google左係咪啲咩背光問題
想問下係咪皮已收
趁十日內換過部
中左機皇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞