買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我仲未收到幾時可拿IPAD 的SMS..................
都係睇彩數~
yoyoyo 有啊!5舊上門整 終於解決到
唔該哂
即日上門?
都還好啊 咁我計下自己淘加500平定起佢度買平先
想問下其實q80t同q95t 有咩分別?(唔計嗰個盒)
同埋如果買水貨 bob 定盛x可靠啲?
感謝
你睇下rtings 其實分數好接近
除左hdr方面 差少少
同冇左one connect box
基本上冇乜分別

水貨我都想買
聽講盛 平啲啲
我記得你係8月尾申請?
我上星期三登記,今個星期一已經收到sms話8/12可以拎ipad喇喎
超新手 屋企仲用緊大牛龜
想問吓 6k內 有咩電視推介 主要睇netflix
thanksss
Sony 43吋 X8500H Series KD-43X8500H $5980
此價格已扣除禮品/贈品
最終買咗呢部Panasonic TH-50HX700H好平4970
請問P記 HX700 系列係咪已經行Android?
原本睇中Sony 49吋x8500h, 但見啲人講三星水貨又好似好抵玩咁,不過水貨最細都好似得55吋?

想問49吋七八千呢個價位,除咗x8500h,仲有冇邊部推薦?

如果落一個價位五六千,又有邊部推薦?我只係用嚟一般睇電視或者間中打下機, 其實五六千呢個價位係咪已經夠?
No but內置咗NetFlix同YouTube
買野唔好成日諗住佢會壞
唔係乜都唔洗買
thanks, 如果我想裝 viutv app 咁即係得Sony選擇?
睇得耐攰唔攰 OLED?
師兄起邊間買?
咁咪要走線?如果裝修無做定5.1暗線好難攪
係架,所以新款已經轉用無線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞