買電視機換電視機集中討論區 (20) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我都係用q,反而冇呢個問題要關的咩,前日我想用自己個headphones駁電視睇戲,我就算去左連藍牙設備嗰度都連唔到,最後搵咗好耐先搵到連headphones 嗰個藍牙位,佢先有個個選擇俾我連唔連線,不過之前我用ps4打機有個藍牙發射器,電視有一次就搵到,就係應該係你問嗰個connect問題,但我唔連之後就再無問過,可能你附近有啲人係用緊的每次開機都重新要搵個藍牙連接個的,如果係呢啲問題你就冇得揀關咗佢,sor1999
BUDGET?
擺房自己用,貴一貴都買
Thanks bro. 你後半part應該就係我個情況,不過佢不斷request connect
Sony 43" X8500H Series KD-43X8500H $5980
我有問過呢部,會裝上牆,但啲店員話呢部機既原廠架無得移動?

我又想買可移動既架
https://www.facebook.com/AVOUTLETHK/

你可以WHATSAPP問下佢有冇可移動既掛牆架

你要電動定手動?
手動就夠

感謝
多謝意見,去格格價先
AVOUTLET

Sony 55吋 X8000H Series KD-55X8000H $8690

此價格已扣除禮品/贈品
百記買貴1k但送5.1 soundbar會唔會抵d?
百記賣緊$10380
soundbar係咪送HT-RT3, 呢隻2016產品, 呢隻得DOBLY DIGITAL 5.1, 唔支援DOLBY ATMOS, TRUE HD, DTS, 如果你屋企夠位裝都OK既

$10380 - $1980(SOUNDBAR) - $800 Supermarket Coupon = $7600 都OK既

前題係隻SOUNDBAR過哂氣清舊貨
你地有無防藍光?
睇片Q60T
打機X8500H
不過我係你就上到48-50吋
選擇會多好多
我記得之前用NU7400係有得校
好似係三種授權方法入面其中一種
Q series 係咪有心鎖左bluetooth related 功能唔比人較

有冇link share下有邊3種方法
可能佢係同你同一個電視
我都懷疑過 最大問題係冇得比我永久ban 左個foreign bluetooth device, or disable 自己tv既bluetooth, 玩死
你本身冇舊型號samsung搖控?

改區係咪一開始乜都唔做就改區先? 改完先連wifi個啲
我想買65q80t 淘寶問過唔駛9000
但上面兩間水要成16000 差太遠
我其實無咩要求,只係覺得有好過無咋
應該5.1差極都好過電視原聲,我以前電腦是但落黃金買左隻Hyundai既 2.1喇叭聽過都聽唔返普通喇叭仔

安裝方面,後面果兩隻係咪插電就得?係用藍芽收signal?
答唔答我問題呀屌你
剛剛問過G&j 盛澤影音, 65Q80T $11800水貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞