急症室醫生,你問我答

1001 回覆
252 Like 30 Dislike
咁依d咪雙向
我唔認你你唔認我
英國唔駛考試 夠大把人想搵夠錢去英聯邦國家
你整平左醫生價錢就唔會吸引到人地high flyer la...世界上無又平又好架...
你實地工作就知,所有嘢都會work 實得,但你明唔明有d bonding係本地人先有,先會明
上面個班人帶哂頭盔話未必check到,咁想問我睇公立醫生做乜鳩,我受傷 我自己去照MRI, 之後攞幾百蚊去睇私家 再 轉介做物理治療

屌 你地不如掛個牌話 冇得照MRI check唔到 唔洗黎睇啦 反正都唔會firm到你咩事 我人工就照收
暫時未有
如果跳樓明顯死亡,會直送殮房,唔經急症室
所以你話睇公立做乜鳩,基本診斷都錯
係咪要好似馬明咁
On call 36小時
是的, 以前跳樓係唔係都要先送醫院
呢個我答唔到喇
身邊朋友都係本地兩間med school多
IMHP都比到精神科嘅意見,佢地攪唔掂先會refer去精神科專科
巴打咩事?
Ching覺得咩性格或者類型嘅人啱做A&E?
有無諗住移民?醫生技術移民去邊都得
屌你老母人地問野關你閪事咩
知唔知咩叫你問我答啊
問乜撚野都得架傻閪狗
睇埋救護張summary就會有個full picture
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞