[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
AL85既巴打邊到買芯
AL85既巴打邊到買芯

IG : letsvapepal

第二水單做緊了

Add my tg : arplay

多謝業巴資料齊全教學,新手開頭唔知點入手,睇完清楚好多
昨日係淘寶入手AL85,有丁油,希望可以做到煙仔既替代品,慢慢戒煙
巴打有冇鬼佬地址
佢啲油貴唔貴?
多謝業巴資料齊全教學,新手開頭唔知點入手,睇完清楚好多
昨日係淘寶入手AL85,有丁油,希望可以做到煙仔既替代品,慢慢戒煙

都係一些經驗分享,自己行過冤枉路,都唔想其他人去行,我唔會怪你地伸手黨,只係想盡快推你地開心落坑,唔好因為一開始玩唔好就想跳番出來
巴打有冇鬼佬地址
佢啲油貴唔貴?

thevapeshophk
佢IG有講
油我諗在香港鋪頭唔算貴,Naked 60ml都係200,B嫂 30ml都係150,當然同淘寶無得比。
點解並聯雙電機械盒會兩粒電池用量唔一樣?
擺落去差電既時候 一粒近乎無晒電 另一粒都接近仲有3/4 電量
求教
擺落去差電既時候 一粒近乎無晒電 另一粒都接近仲有3/4 電量
求教

個盒係咩牌子型號?你用嘅霧化器係幾多ohm?
求教

Geekvape mech pro 單發0.45 alien 同 雙發0.24 alien都有
求教

Geekvape mech pro 單發0.45 alien 同 雙發0.24 alien都有

呢架機結構簡單,完全睇唔到有發生呢個問題嘅可能,估計都係接觸不良嘅可能性比較大,不如下次你試下只係入一舊電,左右位都試下,睇下有乜反應。
求教

呢架機結構簡單,完全睇唔到有發生呢個問題嘅可能,估計都係接觸不良嘅可能性比較大,不如下次你試下只係入一舊電,左右位都試下,睇下有乜反應。

收到 業巴
AL85既巴打邊到買芯

IG : letsvapepal

第二水單做緊了

Add my tg : arplay

有無tea up訂

新手

新手

新手玩機械桿
有冇買保險?

新手

新手玩機械桿
有冇買保險?

因為睇中左隻色就想買

新手

新手玩機械桿
有冇買保險?

因為睇中左隻色就想買

知唔知玩桿有咩安全要點要注意?

新手

新手玩機械桿
有冇買保險?

因為睇中左隻色就想買

求巴打指點

新手

新手玩機械桿
有冇買保險?

因為睇中左隻色就想買

求巴打指點

我唔會叫你google嘅,呢道有講:
https://lihkg.com/thread/219864/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞