[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
有D位扭唔開點算

最好嘅方法就係用洗碗膠手套包著扭,如果都扭唔開,先考慮用鉗,不過都要揾毛巾包著先鉗落去扭,亦盡可能唔好鉗落玻璃罩個位。用力嘅方向係“扭”逆時針,而唔係死力“捏”實個位本身。

同時想提醒下,扭6角匙嘅時候,要確保6角匙插到盡先扭,否則好容易6角位滑牙。如果扭螺絲位滑牙,都可以試下揾橡筋攝住扭,滑牙嘅螺絲扭咗出來就唔好再用啦!
想放支naked berry flavour 60ml $170 有冇人收?對我嚟講太甜
人口個芯實到好似尼一世都唔會換到咁

用鉗夾實佢再扭

最好都係試下用膠手套包著扭,就算要用鉗,都要搵毛巾包著先鉗

最後我思索左一陣,會心一擊,就開左
AL85 原裝0.4換左0.6上去依家吸要大力左

係咪正常
1-霧化器
2-煙油
3-消耗品(棉花/發熱絲)

呢幾樣野之中大家覺得邊樣最大需求
1-霧化器
2-煙油

1-霧化器
2-煙油

1,3買左有排用
1-霧化器
2-煙油

1,3買左有排用

2,3 霧化一兩個都夠走天涯
1-霧化器
2-煙油

1,3買左有排用

2,3 霧化一兩個都夠走天涯

有兩三個就夠,換油就換棉同洗一洗就得
大把味想食, 但揀岩左一兩隻就可以長食
棉花 無印廿幾蚊一包 你日日換都夠一年
發熱絲 你鐘意就兩三星期就一次
買一卷差唔多十米都有排玩
當然 想口感好啲 棉花同發熱絲可以揀高質啲

就咁睇2 係最大需求
個個人口味唔同 如果身邊多朋友玩
拎到黎試就更易試到新口味
仲要有新口味不斷推岀

入坑
巴打們
Rda 大家訓教前會唔會盡量食到棉花乾大半?
定係由得佢濕住?

點樣可以keep得耐用啲
巴打們
Rda 大家訓教前會唔會盡量食到棉花乾大半?
定係由得佢濕住?

點樣可以keep得耐用啲

rda 真係好少理佢
但通常都唔會放太多油(應該係話唔會入到8,9成滿)
過夜通常都留dd係度
想問下一包棉花同10米發熱線可以用到幾耐
想問下一包棉花同10米發熱線可以用到幾耐

綿花可以3幾日就換
發熱絲2,3 星期先換都得

你預3包頂1圈 ...我估差唔多了
最近同1個代理傾緊d油
大定覺得呢d油hkd幾錢先合理

http://imgur.com/a/xTd5G

當然亦都有fresh同mylk
最近同1個代理傾緊d油

一支貴10蚊8蚊都接受到 貴廿幾三十就真係咪搞 當買個方便 唔洗下下淘記

俾大約價錢你參考下
Teaup啲味有特價淘記大約88-95 呢個range 你當hkd $102-105 呢個位啦
Iced apple 個支淘記118 暫時見過最平 hkd$125左右?
有錯請補充
最近淘左支藍莓爆珠,其實想知點分真假?
最近同1個代理傾緊d油

一支貴10蚊8蚊都接受到 貴廿幾三十就真係咪搞 當買個方便 唔洗下下淘記

其實我正正想咁 即係當淘記個價乘返個匯率咁樣樣

真野個樽身行字會好明顯 唔係黑晒暗晒
最近同1個代理傾緊d油

俾大約價錢你參考下
Teaup啲味有特價淘記大約88-95 呢個range 你當hkd $102-105 呢個位啦
Iced apple 個支淘記118 暫時見過最平 hkd$125左右?
有錯請補充

我知如果有超大額貨係會好平
以tea up計 10x呢個價位ok

真野個樽身行字會好明顯 唔係黑晒暗晒

有冇例子睇下
想放支naked berry flavour 60ml $170 有冇人收?對我嚟講太甜

Push
最近同1個代理傾緊d油

俾大約價錢你參考下
有錯請補充

tea up淘記有無0mg, 香港賣成200蚊
最近同1個代理傾緊d油

俾大約價錢你參考下
有錯請補充

tea up淘記有無0mg, 香港賣成200蚊

我當初搵0搵到死左心先局住食3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞