[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
想問下大家成品霧化器有咩推薦,用緊aspire cleito 好食油 口感希望做到較濃實
岩岩買左隻咖啡味既煙油 3mg
用緊0.4ohm 40w 吸
唔明點解會喉嚨痕咁既樣
但吸同樣3mg 薄荷黑梅又冇咁大咩問題
係咪我吸唔慣有mg既煙油定係唔應該用0.4ohm咁重口味
申利 食開煙 英國撚
用緊0.5ohm 40w 吸
唔明點解會喉嚨痕咁既樣
申利 食開煙 英國撚
唔明點解會喉嚨痕咁既樣
係咪我吸唔慣有mg既煙油定係唔應該用0.5ohm咁重口味
申利 食開煙 英國撚
希無外國煙油網推介 係咪好多麵唔運香港

都係用集運架啦
唔明點解會喉嚨痕咁既樣
係咪我吸唔慣有mg既煙油定係唔應該用0.5ohm咁重口味
申利 食開煙 英國撚

首先,0.5ohm 40W其實比唔到咩資料究竟個發熱程度應該係點,有可能大電阻要開大D,細電阻要細D。大部份人睇電阻來決定開幾多W係一個好錯嘅想法,包括一些業內人士都會常犯呢個錯誤。
同樣係3mg,唔同嘅油都會有唔同嘅尼古丁感覺,而薄荷係可以減低你對尼古丁嘅感覺,所以你遇到呢個情況都係正常嘅。
想平放一部入坑機 80w 靚仔過al85 細細部

Tg https://t.me/nsksa

呢部抄vaporesso
用緊0.4ohm 40w 吸
唔明點解會喉嚨痕咁既樣
申利 食開煙 英國撚

好似係因為咖啡味 甚至其他味如煙草味
個激喉感 係強烈過水果味
想問下大家成品霧化器有咩推薦,用緊aspire cleito 好食油 口感希望做到較濃實

可以試下Aspire Triton 2,會比較細煙慳油,如果要再細煙就鸚鵡螺系列
要做零丁真係好難, 一來好多代理根本唔會入零丁, 香港巿場對佢地黎講太細, 我點解唔專攻香港, 之但係.

我係香港仔~!!!!! 我係本土~!!!!!

我要為大家服務, 幾經辛苦比我搭上左台灣總代理, 本來佢地直頭話無丁狗也不屌, 最後我不停磨佢, 好似溝女咁, (其實即係日以繼夜夜以繼日咁煩鳩佢, 又做下鴨賣屎忽)

終於, 對方比我屎忽打動到.....

各位巴打~!!! 我成功進口了茶韻0mg~!
暫時有鐵觀音比各巴打慢慢嘆
圖片係台灣廠寄前影既,大貨本周末到港

台灣茶韻系列
煙油是採用台灣特有高山茶葉以冷壓萃取技術所提煉的天然香精使其保留茶葉內所含咖啡因、兒茶素及多種微量元素,茶韻系列堅持100%天然香精調製無添加任何化學增香劑,並隨瓶附贈萃取原料茶包,讓你在VAPE的同時也能體驗香氣淡雅、回甘韻足及精耕、細採、輕揉、慢焙的台灣茶文化

喜愛茶香的朋友等您來試
30ml
文山鐵觀音烏龍
文山鐵觀音烏龍煙油採用遵循古法製茶工序焙製的文山鐵觀音調製而成,中、重度烘焙的焙製工序賦予鐵觀音內斂沉穩的厚實茶氣、獨特的喉韻以及醇厚甘潤的迷人茶香,初嘗便察覺純正的茶香味韻竄入鼻腔,細細品嘗茶萎凋澀味明顯、醇厚的口感、飽滿回甘的尾韻、賦予此煙油豐富口感。

LetsVapePal
要做零丁真係好難, 一來好多代理根本唔會入零丁, 香港巿場對佢地黎講太細, 我點解唔專攻香港, 之但係.

我要為大家服務, 幾經辛苦比我搭上左台灣總代理, 本來佢地直頭話無丁狗也不屌, 最後我不停磨佢, 好似溝女咁, (其實即係日以繼夜夜以繼日咁煩鳩佢, 又做下鴨賣屎忽)

台灣茶韻系列
煙油是採用台灣特有高山茶葉以冷壓萃取技術所提煉的天然香精使其保留茶葉內所含咖啡因、兒茶素及多種微量元素,茶韻系列堅持100%天然香精調製無添加任何化學增香劑,並隨瓶附贈萃取原料茶包,讓你在VAPE的同時也能體驗香氣淡雅、回甘韻足及精耕、細採、輕揉、慢焙的台灣茶文化

喜愛茶香的朋友等您來試
30ml
文山鐵觀音烏龍
文山鐵觀音烏龍煙油採用遵循古法製茶工序焙製的文山鐵觀音調製而成,中、重度烘焙的焙製工序賦予鐵觀音內斂沉穩的厚實茶氣、獨特的喉韻以及醇厚甘潤的迷人茶香,初嘗便察覺純正的茶香味韻竄入鼻腔,細細品嘗茶萎凋澀味明顯、醇厚的口感、飽滿回甘的尾韻、賦予此煙油豐富口感。

LetsVapePal

支持

其實點解佢地唔賣伶仃?

可以試下Aspire Triton 2,會比較細煙慳油,如果要再細煙就鸚鵡螺系列

Triton 2 停產左
決定試下鸚鵡螺,想請問下買2定買x好(口感實同冇咁食油 )麻煩晒巴打

Triton 2 停產左
決定試下鸚鵡螺,想請問下買2定買x好(口感實同冇咁食油 )麻煩晒巴打

【包邮正品法螺二代新款鹦鹉螺海神法螺雾化器大烟雾口感好电子烟】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.6lgd1e?cv=a0PFZuibba4&sm=c243f0,或复制这条信息¥a0PFZuibba4¥后打开👉手机淘宝👈
你睇下呢道仲有無?
鸚鵡螺2有兩款唔同嘅芯可以用,個吸嘴望落好似好過鸚鵡螺X,不過你要預計個吸嘅阻力幾大下,好似你宜家霧化器個入氣口關到得少少嘅感覺,鸚鵡螺2都係賣145人仔,算OK抵玩嘅
正 終於有茶韻

台灣茶韻系列

喜愛茶香的朋友等您來試
30ml
文山鐵觀音烏龍

LetsVapePal

支持

其實點解佢地唔賣伶仃?

正啊 佢突登整0丁俾你賣?

台灣茶韻系列

喜愛茶香的朋友等您來試
30ml
文山鐵觀音烏龍

LetsVapePal

支持

其實點解佢地唔賣伶仃?

正啊 佢突登整0丁俾你賣?

答返兩位巴打
因為亞洲巿場尤其中國,9成人都係有丁
我在美國時都係,有丁咩都有,零丁選擇大大減少(當然佢所謂的少都仲有好多選擇)
咁以生產角度佢為左小數人開條生產線成本會高,同埋唔化算,所以咁難搵零丁就係咁解。

至於點解最後會比到我,咁因爲我真係花好多心機時間同佢傾,我當我正職搵廠一樣,比business plan 比數據比計劃,最重要當然係菊花

雖然電子煙我由day one 已講玩票性質,但我玩都要玩得認真既
紋ching
u

答返兩位巴打
我在美國時都係,有丁咩都有,零丁選擇大大減少(當然佢所謂的少都仲有好多選擇)
咁以生產角度佢為左小數人開條生產線成本會高,同埋唔化算,所以咁難搵零丁就係咁解。

至於點解最後會比到我,咁因爲我真係花好多心機時間同佢傾,我當我正職搵廠一樣,比business plan 比數據比計劃,最重要當然係菊花

雖然電子煙我由day one 已講玩票性質,但我玩都要玩得認真既

即係本身無生產0ml

勁呀

預我一支

答返兩位巴打

即係本身無生產0ml

勁呀

預我一支

IG 找我們吧
有冇巴打係漠北買過藍莓爆珠,係唔係堅野?

淘左兩冰沙 堅野

我手上有一枝,同起官網訂返黎既一模一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞