[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
支smok一禁就有炸油聲
禁實多幾秒就無
點算~

每次隔得耐先食,我都撳一兩秒炸下油,跟住食就無。

利申:新手一名

成品芯?最好跟返佢建議嘅W數去食,

同埋最好養成,撳>吸>放手唔撳>吸埋少少煙尾。
支smok一禁就有炸油聲
禁實多幾秒就無
點算~

每次隔得耐先食,我都撳一兩秒炸下油,跟住食就無。

利申:新手一名

成品芯?最好跟返佢建議嘅W數去食,

同埋最好養成,撳>吸>放手唔撳>吸埋少少煙尾。

yes成品芯
就係每一次撳個一下就有炸油聲,好似核爆咁
原來品油邦halo煙油,依幾日內地鬧到熱洪洪

上面啲生番發晒狂咁

我覺得淘寶d halo全部都係假,之前所謂個舊版本包裝根本就係假貨,依家新果批又話個qr出問題掃唔到

尋晚差完電唔著,之後再差一差尿袋咁

試下正常熄機,拆電等一陣,再入番電睇下好唔好D。。。你係咪用USB線插住差?咁會比較容易有問題
我用緊smok tfv12 cloud beast king tank,個氣孔位每次開關後都總會見到濕濕地 ,之前用細啲個個cloud beast 都有呢個情況.. 問番啲電子煙人又話少少滲就一定有 唔係漏得好誇都可接受 有冇人有啲意見比下小弟 謝謝

試下正常熄機,拆電等一陣,再入番電睇下好唔好D。。。你係咪用USB線插住差?咁會比較容易有問題

人地話我差死左舊電

其實得唔得

我諗都係食用品既野冇問題掛
可能只係純度問題 未必怕食到有毒掛

加幾滴已經明顯大煙左

有冇pg賣

呢個無咁常見

呢隻油好清新勁舒服

人地話我差死左舊電

買個charger啦
用機身叉乜都死

上面啲生番發晒狂咁

我覺得淘寶d halo全部都係假,之前所謂個舊版本包裝根本就係假貨,依家新果批又話個qr出問題掃唔到

小馬一樣有人話掃唔到 halo啲油都係避一避好

上面啲生番發晒狂咁

其實點驗證?

上面啲生番發晒狂咁

其實點驗證?

Halo有個二維碼去掃支油既來源亦有獨立no.
但有人係品油買到4支一樣serial no.既油 掃二維碼都掃唔到

上面啲生番發晒狂咁

其實點驗證?

但有人係品油買到4支一樣serial no.既油 掃二維碼都掃唔到

要用乜野掃?我試過用普通QR SCANNER掃, 淨係掃到個NUMBER出黎

我係咪中左伏

上面啲生番發晒狂咁

其實點驗證?

要用乜野掃?我試過用普通QR SCANNER掃, 淨係掃到個NUMBER出黎

我係咪中左伏

我睇17vape 有人係halo官網買返黎 掃出黎係個serial no. + 來源自美國 類似咁樣
我用緊smok tfv12 cloud beast king tank,個氣孔位每次開關後都總會見到濕濕地 ,之前用細啲個個cloud beast 都有呢個情況.. 問番啲電子煙人又話少少滲就一定有 唔係漏得好誇都可接受 有冇人有啲意見比下小弟 謝謝
係漠北買既

睇落好雜,成日形住假
係漠北買既

睇落好雜,成日形住假

係漠北買既

睇落好雜,成日形住假

真品都係入面有d雜,只係個樽底有少少唔同
所以我都分唔出真定假
近排淘個時自己小心啦
呢排唔好買啲平價油住 特別係halo
想問d juice 係tank入邊由透明變金啡色係咩問題

我都試過

個時有支馬拉油係咁既情況
應該係d添加劑沉左? 但成支野又冇事wo

我都試過

個時有支馬拉油係咁既情況
應該係d添加劑沉左? 但成支野又冇事wo

好似氧化咗咁,係咪要洗tank?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞