[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
有冇巴打係漠北買過藍莓爆珠,係唔係堅野?

我手上都有支

唔知真假

之前問過下佢地,分唔出

今日去烘焙店買左支食用甘油
準備做烈士試玩大煙

準備做烈士試玩大煙

上網搵個計算機先。
本身你識唔識比例個啲野

準備做烈士試玩大煙

上網搵個計算機先。
本身你識唔識比例個啲野

唔太識 諗住溝888用
加一兩滴應該唔會死

準備做烈士試玩大煙

上網搵個計算機先。
本身你識唔識比例個啲野

唔太識 諗住溝888用
加一兩滴應該唔會死

diy 狂人

準備做烈士試玩大煙

幾錢
想請問有冇巴打食過呢隻?

我已經第2次,FILL完呢隻之後,等左1分鐘左右,之後一食就啪啪聲
D味好奇怪,但係買果時個老細比我試又冇事....求解

準備做烈士試玩大煙

幾錢

$20有找 59ml

準備做烈士試玩大煙

上網搵個計算機先。
本身你識唔識比例個啲野

唔太識 諗住溝888用
加一兩滴應該唔會死

diy 狂人

其實得唔得

其實得唔得

我諗都係食用品既野冇問題掛
可能只係純度問題 未必怕食到有毒掛

其實得唔得

試過只用vg 係好大煙 不過咩味都冇 得個煙字 同埋喉嚨超乾

你癲啲

其實得唔得

加幾滴已經明顯大煙左

其實得唔得

加幾滴已經明顯大煙左

有冇pg賣

準備做烈士試玩大煙

上網搵個計算機先。
本身你識唔識比例個啲野

唔太識 諗住溝888用
加一兩滴應該唔會死

diy 狂人

其實得唔得

得架
可以試下 30ml油 加10-20ml vg

準備做烈士試玩大煙

上網搵個計算機先。
本身你識唔識比例個啲野

唔太識 諗住溝888用
加一兩滴應該唔會死

diy 狂人

其實得唔得

得架
可以試下 30ml油 加10-20ml vg

咁都安全啲既我諗
話哂vg 都係啲食得既野黎
岩岩買左隻咖啡味既煙油 3mg
用緊0.5ohm 40w 吸
唔明點解會喉嚨痕咁既樣
但吸同樣3mg 薄荷黑梅又冇咁大咩問題
係咪我吸唔慣有mg既煙油定係唔應該用0.5ohm咁重口味
申利 食開煙 英國撚

首先,0.5ohm 40W其實比唔到咩資料究竟個發熱程度應該係點,有可能大電阻要開大D,細電阻要細D。大部份人睇電阻來決定開幾多W係一個好錯嘅想法,包括一些業內人士都會常犯呢個錯誤。
同樣係3mg,唔同嘅油都會有唔同嘅尼古丁感覺,而薄荷係可以減低你對尼古丁嘅感覺,所以你遇到呢個情況都係正常嘅。

我正正用緊Aspire Triton 2 with 0.4ohm
機身用AL85 咁既情況我應該開大D定細D
唔明點解會喉嚨痕咁既樣
申利 食開煙 英國撚

首先,0.5ohm 40W其實比唔到咩資料究竟個發熱程度應該係點,有可能大電阻要開大D,細電阻要細D。大部份人睇電阻來決定開幾多W係一個好錯嘅想法,包括一些業內人士都會常犯呢個錯誤。
同樣係3mg,唔同嘅油都會有唔同嘅尼古丁感覺,而薄荷係可以減低你對尼古丁嘅感覺,所以你遇到呢個情況都係正常嘅。

我正正用緊Aspire Triton 2 with 0.4ohm

個芯寫著開幾多,你開幾多就得
原來品油邦halo煙油,依幾日內地鬧到熱洪洪

唔明點解會喉嚨痕咁既樣
申利 食開煙 英國撚

個芯寫著開幾多,你開幾多就得

就係中間果支咖啡味有少少喉嚨痕咁
左邊果支係黑加倫子味 AT2配咖啡 全裝霧化配果味
新手玩 aspire evo 75定 al85好?兩隻有咩唔同?
原來品油邦halo煙油,依幾日內地鬧到熱洪洪

上面啲生番發晒狂咁
支smok一禁就有炸油聲
禁實多幾秒就無
點算~
支smok一禁就有炸油聲
禁實多幾秒就無
點算~

每次隔得耐先食,我都撳一兩秒炸下油,跟住食就無。

利申:新手一名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞