[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
食一個星期就有燶味,係咪要轉芯?

咩霧化器芯?

Al85原裝 0.4

咩霧化器芯?

Al85原裝 0.4

其實成品個個週期用得密既話 用一至兩個禮拜已經要換
如果食VG比例高既話會更加快
想無咁快燶既話最好 抽之前唔好禁點火制住 空吸幾下先 俾個芯索少少油先抽 盡可能避免dry hit burn taste
利伸:未必岩 都係上YouTube睇有Vapers咁講

咩霧化器芯?

Al85原裝 0.4

想無咁快燶既話最好 抽之前唔好禁點火制住 空吸幾下先 俾個芯索少少油先抽 盡可能避免dry hit burn taste

其實攞個電筒照入去個芯就睇到有無燶棉燶線,好簡單

咩霧化器芯?

Al85原裝 0.4

咩霧化器芯?

Al85原裝 0.4

都未必睇到 試過
不過用電筒睇都係個好方法
嘩 我屌個蘋果冰真係無買錯 成60ml有排食

真係好撚好食,我前個禮拜都買咗支

Btw 佢有另一個細樽俾我地入油用既
我搞黎搞去都唔知點先吱到出黎 我剪左個嘴先發現盒入面原來有個吱嘴

請問巴打邊間見到118?有無link?

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114
想買個細煙唔易漏油概RTA, 係街食唔想咁大煙
有無人可以推介下

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

近來小馬哥有D煙油真係平咗好多,茶韻都係88,元素49,halo59,爆谷68,不過佢有D嘢都賣得好撚貴,鸚鵡螺X賣公價228
想買個細煙唔易漏油概RTA, 係街食唔想咁大煙
有無人可以推介下

我已經習慣左人地d目光
不過呢幾個月真係多左好多人vape
我自己都推左幾個fd入坑
好事黎

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

近來小馬哥有D煙油真係平咗好多,茶韻都係88,元素49,halo59,爆谷68,不過佢有D嘢都賣得好撚貴,鸚鵡螺X賣公價228

唔只小馬 大鋪個幾間劈價都劈得好勁下 競爭大到呢

淘仔已到 好細煙 想問邊到有甘油買?普通烘焙店個啲得唔得?

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

大鋪有無無丁買?

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

鸚鵡螺x淘好多都正價,反而鬼佬仲平

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

鸚鵡螺x淘好多都正價,反而鬼佬仲平

【aspire电子烟正品鹦鹉螺X雾化器彩虹蒸汽戒烟大烟雾电子烟雾化器】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.6kVgiN?cv=6co7ZuS1Xjr&sm=aada4a,或复制这条信息¥6co7ZuS1Xjr¥后打开👉手机淘宝👈
呢道賣145咋

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

佢地有競爭,我地買得開心

有無人可以幫幫我 唔該晒

呢隻pg:vg係6:4
其實都唔算低vg 啦 冇需要再溝啦 溝淡晒味道
你細煙係咪setting問題呀
最近考試壓力好大, 但又唔想食番煙
打算amazon買番個IMECIG® Q5 玩吓
有冇人買過/ 有comment?
btw, 英國燃, 所以唔好叫我上taobao

應該唔係 我之前個支都好大煙 setting無變
可能要再差足電
Btw 巴打點contact 想買野
最近考試壓力好大, 但又唔想食番煙
打算amazon買番個IMECIG® Q5 玩吓
有冇人買過/ 有comment?
btw, 英國燃, 所以唔好叫我上taobao

買呢隻好過啦,自己去google下,有巴打買到iron man色都幾靚
http://www.gosmokefree.co.uk/smok-al85-starter-kit-free-e-liquid-free-delivery/

應該唔係 我之前個支都好大煙 setting無變
可能要再差足電
Btw 巴打點contact 想買野

搞唔成架啦
一係遲下先再諗
個量太少做來都係搞死自己

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

佢地有競爭,我地買得開心

支那人既經營模式係令到消費者受益

好幾間都做緊呢個價錢
原來RMB 114

大鋪有無無丁買?

希無外國煙油網推介 係咪好多麵唔運香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞