[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike

唔係周街噴人就冇野既

有次係樓下無去吸煙區食
咁岩又有藍帽子行bit 嚇死 幾驚俾人檢控

賣呢部 少玩勁新淨 tg: abcabcdabcdeabcdef
咁多位既巴打,小弟最近買左買左個 coilart mage combo, 不過當入左綿花黎漏油漏到hihi 咁, 請問有咩辦法可處理

你塞咗太多棉啦,RDTA主要係靠間中打斜下等D棉索油。不過你點會漏到油架,從邊個位漏?打直無理由漏油架

我係直接由棉花位漏出黎
另外thx 業巴

你D棉腳如果短D,好似我咁整,平時唔掂到油,根本唔會吸到油上個deck搞到有機會漏油,你可以試下呢個方法先,我都係睇YouTube學嘅

謝謝🙇🙇🙇
咁多位既巴打,小弟最近買左買左個 coilart mage combo, 不過當入左綿花黎漏油漏到hihi 咁, 請問有咩辦法可處理

你塞咗太多棉啦,RDTA主要係靠間中打斜下等D棉索油。不過你點會漏到油架,從邊個位漏?打直無理由漏油架

我係直接由棉花位漏出黎
另外thx 業巴

你D棉腳如果短D,好似我咁整,平時唔掂到油,根本唔會吸到油上個deck搞到有機會漏油,你可以試下呢個方法先,我都係睇YouTube學嘅

謝謝🙇🙇🙇

咁樣打斜放會漏bo

我係直接由棉花位漏出黎
另外thx 業巴

謝謝🙇🙇🙇

咁樣打斜放會漏bo

其實長短以外,用棉太大舊棉會唔會反而會漏

我係直接由棉花位漏出黎
另外thx 業巴

謝謝🙇🙇🙇

咁樣打斜放會漏bo

其實太多棉上油反而困難,3mm圈嘅棉量就OK。

re:陳
係食到D棉無乜油先打側一下等D棉吸油,平時都係打直放。

我係直接由棉花位漏出黎
另外thx 業巴

謝謝🙇🙇🙇

咁樣打斜放會漏bo

其實太多棉上油反而困難,3mm圈嘅棉量就OK。

re:陳
係食到D棉無乜油先打側一下等D棉吸油,平時都係打直放。

我咁樣帶出街都唔會漏 狂吸都唔會乾
有無巴打去過西營盤鬼佬舖?請問知唔知佢地幾點開門
有無巴打去過西營盤鬼佬舖?請問知唔知佢地幾點開門

冇記錯12-9半
其實你地平時幾時會vape
番工放lunch 係煙地vape 好似異類咁
發覺街上多左人vape

自己食左幾個月
已經可以唔食成煙

利申:我食左十幾年煙,每日食幾支
但要戒都難
而家食3mg 丁油夠頂
試過無丁頂唔順

btw 朋友話好似好危險...我話我用d 有電子較大細w 數
唔會爆掛?
發覺街上多左人vape

自己食左幾個月
已經可以唔食成煙

利申:我食左十幾年煙,每日食幾支
但要戒都難
而家食3mg 丁油夠頂
試過無丁頂唔順

btw 朋友話好似好危險...我話我用d 有電子較大細w 數
唔會爆掛?

有得較大細W就唔洗驚 有晶片保護到
其實想問下日本既電子煙係香港流唔流行?同多唔多人鐘意?
有冇巴打知道 邊個美國網有油賣
想搵隻高容量d既rta 依家果隻得2ml出街唔夠食
rdta打側放又會漏
有無介紹
新手用緊al85買依啲有冇伏?

鸚鵡螺芯55一盒
鸚鵡螺2大約140
藍爆大約90
芒果沙冰好多人話唔好食,包括我
有冇巴打知道 邊個美國網有油賣

各大美國牌子就咁google就有
不過有d要age verified,例如halo

我都係啱啱開始vape,以前食真煙,而家通常都係去返以前去開嘅食煙位vape 已經唔怕他人眼光,只係大煙些少姐

最on9比d食紙煙既人話有害

鸚鵡螺芯55一盒
鸚鵡螺2大約140
藍爆大約90
芒果沙冰好多人話唔好食,包括我

芒果我自己真的麻麻
但你呢隻芒果沙冰我知好多人食

我都係啱啱開始vape,以前食真煙,而家通常都係去返以前去開嘅食煙位vape 已經唔怕他人眼光,只係大煙些少姐

最on9比d食紙煙既人話有害

話多chemical 成份

我都廢事理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞