[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
大煙果d好哂油
兩日就食完枝innevape Chillout
唔開心

如果只係食下煙味,我都係玩40WATT就算,悭著來食

我開18 watt ja Kayfun
都幾多煙下,仲好smooth
同埋唔鐘意d煙熱
0.8 ohm 單發Kayfun
長開18watt 食
電又用唔完
煙油又用得慢
真係好鐘意Kayfun v5
好鬼smooth
大煙果d好哂油
唔開心

兩日誇張啲
大煙果d好哂油
唔開心

兩日誇張啲

可能我狂食
大煙果d好哂油
唔開心

兩日誇張啲

可能我狂食

我個粒2.5ml-3ml左右
一日加2-3次 一支30ML油都食到兩個禮拜
唔係食得好密
大煙果d好哂油
唔開心

兩日誇張啲

可能我狂食

唔係食得好密

30ml兩個禮拜真係幾抵玩,買支淘仔油平均100蚊港幣,如果食真煙一日半包,兩個禮拜四百,戒煙轉vape長遠真係慳唔少
大煙果d好哂油
唔開心

兩日誇張啲

可能我狂食

唔係食得好密

30ml兩個禮拜真係幾抵玩,買支淘仔油平均100蚊港幣,如果食真煙一日半包,兩個禮拜四百,戒煙轉vape長遠真係慳唔少

其實60ML仲抵屌 玩到一個月至個半
大煙果d好哂油
唔開心

兩日誇張啲

可能我狂食

唔係食得好密

可能我呢幾日放假
係屋企chill緊果時係一個鐘加兩次
好食果D油我就唔到慳唔到黎食
會狂食
大煙果d好哂油
唔開心

兩日誇張啲

可能我狂食

唔係食得好密

RIP TRIPPERS:
"Vaping is the future,
And the future is NOW!"
個人推薦新手單電套裝:
SMOK AL85 Kit (夠細部,可以直接用25mm霧化器,個霧化器可以換RBA芯玩DIY)
Vaporesso Tarot Mini Kit (可以直接用25mm霧化器)
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片,個霧化器可以換RBA芯玩DIY)
- 新手機唔好買太貴,你都唔知係唔係想玩落去

*18650電池*
Sony VTC4/5/6
Samsung 20R/25R
LG HE2/HG2/HE4/HB6

個人分享個電子煙經驗
https://lihkg.com/thread/219864/page/1

如果想買 以上其中一款 業巴建議去邊買?
個人推薦新手單電套裝:
SMOK AL85 Kit (夠細部,可以直接用25mm霧化器,個霧化器可以換RBA芯玩DIY)
Vaporesso Tarot Mini Kit (可以直接用25mm霧化器)
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片,個霧化器可以換RBA芯玩DIY)

*18650電池*

個人分享個電子煙經驗
https://lihkg.com/thread/219864/page/1

click入條link有講
個人推薦新手單電套裝:

*18650電池*

個人分享個電子煙經驗

click入條link有講

Thanks 業巴
岩岩入手左AL85,新手想問下有冇D 0MG的朱古力味 / 提子味推介下比小弟
煙圈仲未識吹
岩岩入手左AL85,新手想問下有冇D 0MG的朱古力味 / 提子味推介下比小弟
煙圈仲未識吹

煙圈仲未識吹

我都想入手AL85 巴打 去左邊買
煙圈仲未識吹

我都想入手AL85 巴打 去左邊買

淘返黎,人仔368
https://detail.tmall.com/item.htm?id=546859386359&spm=a1z09.2.0.0.TGrwz0&_u=snfjepb50a3

Gearbest 剩機做緊$268 好想買呀
鸚鵡螺到咗 食落陣味真係差好遠

巴打本身用咩

巴打本身用咩

Eleaf 原裝

好食左定差左先

好食左定差左先

同問
申利: 用開大煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞