[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
有冇人想要iqos 用左兩三次 黑色 仲有幾包煙彈
https://t.me/fuck511

放幾多

機750
新手想試下,淘寶見好少al85多istick pico,諗住試下pico成品芯先(定係我搵唔al85係唔正常?)
但見到大陸推薦新手好多都有話萊鵬mini+鸚鵡mini
有冇話邊個好啲,其實諗住係吸下唔會深入研究,但RBA芯之黎好似襟玩啲咁

有時用手機淘寶可以揾得多D,不過在香港買AL85都係400蚊,不如香港買好過。
你話嘅大陸推薦好多都好舊,機都係買新款比較好,我覺得AL85真係幾適合新手,即使第時你想玩RBA都可以用番個霧化器。
RBA平好多,百零蚊買齊工具分分鐘可以用幾年;如果你用成品芯,假設兩個星期換一個芯,20蚊人仔一個芯,一年就已經要520人仔,好貴

如果要轉RBA係咪要另外買個RBA芯(原裝係成品?)?你上條LINK嗰個?
新手想試下,淘寶見好少al85多istick pico,諗住試下pico成品芯先(定係我搵唔al85係唔正常?)
有冇話邊個好啲,其實諗住係吸下唔會深入研究,但RBA芯之黎好似襟玩啲咁

有時用手機淘寶可以揾得多D,不過在香港買AL85都係400蚊,不如香港買好過。
你話嘅大陸推薦好多都好舊,機都係買新款比較好,我覺得AL85真係幾適合新手,即使第時你想玩RBA都可以用番個霧化器。
RBA平好多,百零蚊買齊工具分分鐘可以用幾年;如果你用成品芯,假設兩個星期換一個芯,20蚊人仔一個芯,一年就已經要520人仔,好貴

如果要轉RBA係咪要另外買個RBA芯(原裝係成品?)?你上條LINK嗰個?

係,56人仔果個,只係AL85原裝kit set個TFV8 baby霧化器先適用。
想問下iqos 同電子煙(煙油) 有咩分別?

iqos ,電子煙(煙油) 同真煙, 邊樣會平d?
朋友介紹去旺角Vapeitonhk
有冇伏

如果“伏”代表“貴”,咁咪有伏咯。網上買比較平,你可以去睇下我介紹嘅買嘢途徑https://lihkg.com/thread/219864/page/1

謝巴打
貴小小冇問題,見你地一開波好似好多野搞咁
只係想方方面面代替紙煙

我見議如果有時間, 你去街鋪打個轉, 睇下有冇得試先, 有得試就吹下水, 第一次預左俾人水, 接唔接受到電子煙唔同紙煙嘅感覺先係重點, 如果接受唔到, 覺得好似吸空氣咁就真係慳返幾舊水去7仔買煙好過. 我咁講係因為我都介紹左唔少朋友玩, 個個好興奮咁買完返黎, 抽兩日就冇掂過, 又話煩又話冇feel咁, 其他好賣部新電話返黎你都要用時間去setup啦, 成品芯已經好方便, 兩支煙時間換黎係最少可以抽一星期嘅方便, 玩開其實好有驚喜, 好似同一隻油用唔同功率去食有唔同味咁. 祝巴打早日戒煙成功

焗用呀,唔戒就婚都無得結
平時食煙都係貪個薄荷味

如果你去開旺角
不如 去下idv rm86 睇下先
遠少少搵鬼佬啦

Vapeiton 老闆娘無乜料到
有時講野有骨
相反 rm86 明顯有heart啲 間野係細左啲
Idv款 油都多啲
價錢三間差無幾 一樣貴過淘寶

鬼佬一定最平 小學雞英文都可以

四間都親身上過去

唔該巴打

mk我推薦vicus vape
mk中佢應該最大間 又舒服
staff又有料
朋友介紹去旺角Vapeitonhk
有冇伏

如果“伏”代表“貴”,咁咪有伏咯。網上買比較平,你可以去睇下我介紹嘅買嘢途徑https://lihkg.com/thread/219864/page/1

謝巴打
只係想方方面面代替紙煙

我見議如果有時間, 你去街鋪打個轉, 睇下有冇得試先, 有得試就吹下水, 第一次預左俾人水, 接唔接受到電子煙唔同紙煙嘅感覺先係重點, 如果接受唔到, 覺得好似吸空氣咁就真係慳返幾舊水去7仔買煙好過. 我咁講係因為我都介紹左唔少朋友玩, 個個好興奮咁買完返黎, 抽兩日就冇掂過, 又話煩又話冇feel咁, 其他好賣部新電話返黎你都要用時間去setup啦, 成品芯已經好方便, 兩支煙時間換黎係最少可以抽一星期嘅方便, 玩開其實好有驚喜, 好似同一隻油用唔同功率去食有唔同味咁. 祝巴打早日戒煙成功

平時食煙都係貪個薄荷味

如果你去開旺角
遠少少搵鬼佬啦

有時講野有骨
Idv款 油都多啲

四間都親身上過去

Rm86

謝巴打
只係想方方面面代替紙煙

平時食煙都係貪個薄荷味

如果你去開旺角
遠少少搵鬼佬啦

有時講野有骨
Idv款 油都多啲

四間都親身上過去

唔該巴打

mk我推薦vicus vape
mk中佢應該最大間 又舒服
staff又有料

Brian好好人

係,56人仔果個,只係AL85原裝kit set個TFV8 baby霧化器先適用。

http://www.gearbest.com/mod-kits/pp_607417.html
http://www.gearbest.com/vapor-accessories/pp_621955.html
唔敢出舖頭,尼個網買o唔ok嫁?見價錢差唔多
第一頁既鋪頭無 SMOK AL85 Kit
巴打們有無好介紹有信得過鋪頭

西營盤鬼佬四舊水

我同上面巴打都係果到入手

http://www.gearbest.com/mod-kits/pp_607417.html
http://www.gearbest.com/vapor-accessories/pp_621955.html
唔敢出舖頭,尼個網買o唔ok嫁?見價錢差唔多

TFV8 Baby RBA霧化芯係呢一隻:
http://www.gearbest.com/accessories/pp_595243.html
轉左用mech mod 食alien Clapton 芯
啲味好似無平時regulated mod咁好
不過反應快好多 個延緩無左都幾得意

平安到步好撚感動呀
原來業巴獨立group左自己打既文
原來業巴獨立group左自己打既文

係呀!比較集中,唔洗大家搵料搵得咁辛苦
求救 唔知點解話我Atomizer low
主機用緊vtc mini
線用緊佢包埋果條

謝巴打
只係想方方面面代替紙煙

平時食煙都係貪個薄荷味

焗用咁大鑊 咁就去買部75W以上主機, 最好叫店員介紹下霧化, 一個大煙直肺吸, 一個口肺吸, 油就自己試啦, 我都唔知有咩薄荷油 (我鍾意 "888 芒果冰沙")
咁基本玩哂GA LA, 有HEART再玩自制芯, 平好多.

係呀屌,晏就偷食支藍莓一仔夜晚都聞到我有煙味
嘈左幾次大獲野,怕怕
但工作壓力大唔食唔得

咁就快D轉啦, 壓力大果時即刻入廁所抽兩下, 冇味又減壓, 等你開箱文

魔鬼呀

謝巴打
只係想方方面面代替紙煙

平時食煙都係貪個薄荷味

焗用咁大鑊 咁就去買部75W以上主機, 最好叫店員介紹下霧化, 一個大煙直肺吸, 一個口肺吸, 油就自己試啦, 我都唔知有咩薄荷油 (我鍾意 "888 芒果冰沙")
咁基本玩哂GA LA, 有HEART再玩自制芯, 平好多.

係呀屌,晏就偷食支藍莓一仔夜晚都聞到我有煙味
嘈左幾次大獲野,怕怕
但工作壓力大唔食唔得

咁就快D轉啦, 壓力大果時即刻入廁所抽兩下, 冇味又減壓, 等你開箱文

咁點都有啲味嘅 ,雖然啲味係香

小弟食開風薄,用咩油好
線用緊佢包埋果條

巴打係咪build得太低ohm, vtc mini VW mode 最低支援 0.15 低過佢就會Atomizer low. 你有冇ohm meter可以check check 你個build, 或者講下你用咩絲幾圈build?
線用緊佢包埋果條

巴打係咪build得太低ohm, vtc mini VW mode 最低支援 0.15 低過佢就會Atomizer low. 你有冇ohm meter可以check check 你個build, 或者講下你用咩絲幾圈build?

我用佢原裝果條線咋 佢圈埋嫁 係咩線就唔知啦
線用緊佢包埋果條

睇樣估計係個圈太大掂到個蓋,未安裝蓋嘅時候電阻係幾多?
線用緊佢包埋果條

你個係咩霧化黎架?
線用緊佢包埋果條

未裝個蓋時係0.18 ohm

有次裝左變左0.00
線用緊佢包埋果條

你個係咩霧化黎架?

obs mini
線用緊佢包埋果條

有次裝左變左0.00

咁可能好似業巴咁講掂到個倉搞到短路, 有冇陶瓷夾夾緊d絲圈?
線用緊佢包埋果條

有次裝左變左0.00

咁可能好似業巴咁講掂到個倉搞到短路, 有冇陶瓷夾夾緊d絲圈?

幾肯定佢個coil掂到個倉蓋short circuit,其實架機嘅VW mode可以support到低至0.1ohm。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞