[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
新手用緊al85買依啲有冇伏?

鸚鵡螺芯55一盒
鸚鵡螺2大約140
藍爆大約90
芒果沙冰好多人話唔好食,包括我

888無食過
食過69鴨 我覺得幾好食 ( 其實我咩味油都會溝另一隻油 )

鸚鵡螺芯55一盒
鸚鵡螺2大約140
藍爆大約90

888無食過
食過69鴨 我覺得幾好食 ( 其實我咩味油都會溝另一隻油 )

芒果沙冰好食喎,做緊長糧

鸚鵡螺芯55一盒
鸚鵡螺2大約140
藍爆大約90

888無食過

芒果沙冰好食喎,做緊長糧

同巴打一樣鍾意888, 試過幾隻其他芒果味, 77芒果, 用乜TANK同DRIPPER食都係有陣嗅青味, 仲有馬拉依家好HIT嘅CLOUD NINERS 芒果, 甜到呢, 我就真係頂唔順, 反而哈密瓜有驚喜. FCUKIN FLAVA Freezy Mango 都唔錯. 不過依家都係鍾情888.

鸚鵡螺芯55一盒
鸚鵡螺2大約140
藍爆大約90

請問邊間買鸚鵡2 $140
睇嚟啲油真係睇個人口味,為有隻隻都試下. 不過馬拉啲油真係好平

鸚鵡螺芯55一盒
鸚鵡螺2大約140
藍爆大約90

請問邊間買鸚鵡2 $140

【aspire电子烟正品鹦鹉螺2代雾化器Nautilus 2蒸汽口感型男戒烟器】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.6jdez7?cv=b5pkZuTWvtM&sm=720632,或复制这条信息¥b5pkZuTWvtM¥后打开👉手机淘宝👈
例如呢道都只係150,你去R下可能仲有得平
新手一問 Ijusts 有無伏?
嘩 我屌個蘋果冰真係無買錯 成60ml有排食
部rx2/3黑mon 有冇得搞

巴打部機邊度買?

巴打部機邊度買?

淘寶就自己youtube search rx2/3 black screen
睇教學跟住做
實體店就搵返owner 拍條片比佢等佢搞
食一個星期就有燶味,係咪要轉芯?

個霧化器好易漏油,市面上好多假貨,要搵有商譽嘅鋪買

個霧化器好易漏油,市面上好多假貨,要搵有商譽嘅鋪買

我諗住都係係淘記買....

扭出黎睇睇佢

沖沖水等乾再上番上去
大家邊度買煙油

利申:美國巴就返香港

真係好撚好食,我前個禮拜都買咗支

Reds Apple Iced E Juice by Vape 7 Daze 60mL

巴打部機邊度買?

淘記 琴晚再訂左部新
整極都整唔到

咁就咪買rx2/3 喇 買其他啦
呢部都幾容易中招 我係其中一個

巴打部機邊度買?

淘記 琴晚再訂左部新
整極都整唔到

咁就咪買rx2/3 喇 買其他啦
呢部都幾容易中招 我係其中一個

巴打你自己焊?

我實體買 搞緊 唔知幫唔幫我整

咩霧化器芯?

Reds Apple Iced E Juice by Vape 7 Daze 60mL

Yes 而家淘寶好多做緊 promo $118

Btw 佢有另一個細樽俾我地入油用既
我搞黎搞去都唔知點先吱到出黎 我剪左個嘴先發現盒入面原來有個吱嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞