[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
貨已收,坑已入,但未有時間玩

記得上網睇片點滴濕個芯

有冇人有性趣, 冇乜點用過

記得上網睇片點滴濕個芯

收到。
佢送細支嘅小綠人同芒果沙,唔係好敢試,唔知堅定流

記得上網睇片點滴濕個芯

收到。

唔會啩,呢兩隻咁平嘅油都比假嘢,係都用真嘢引你買大支假嘢啦

記得上網睇片點滴濕個芯

收到。

真嘅好似都係廿幾蚊支 放心食啦
我係第6個POST 過黎覆返

我ISTICK PRO玩左兩日都係用75W 其實會唔會玩細D好/有咩分別?
唔該晒

我ISTICK PRO玩左兩日都係用75W 其實會唔會玩細D好/有咩分別?
唔該晒

開55W(0.3ohm)或者65W(0.6ohm)就好啦,太大好易燶芯。

唔該晒

開55W(0.3ohm)或者65W(0.5ohm)就好啦,太大好易燶芯。

唔該晒

開55W(0.3ohm)或者65W(0.6ohm)就好啦,太大好易燶芯。

唔該晒 我開55好了
http://www.etankvapor.com/tw/etankvapor-e-liquid-mint-series
想試下呢隻ICE MINT 幾平
非打手
呢到有冇巴打玩TRICKS?
依家練緊煙圈

記得上網睇片點滴濕個芯

收到。

真嘅好似都係廿幾蚊支 放心食啦

最多假油就係小綠人同888果d馬油
fuchai 213p

fuchai 213p

幾撚有型喎
fuchai 213p

Kayfun 巴打
識貨

第一水已經十幾個巴打支持..... 好多謝你地呀~~~
連登有情

我都想幫襯,但想要vtc6電
內置油瓶mod係咪用唔到大路510霧化器?

未必,要睇邊隻機,例如IJOY RDTA BOX MINI 100W就可以用其他510霧化器,只係用唔到內置儲油嘅功能。
認真一問
雙電調壓機嘅機
係咪唔洗理 電池A數?
靠部機自動斷電
想買兩粒3000mah入機
但又想高過/有 35A
有無推薦

未必,要睇邊隻機,例如IJOY RDTA BOX MINI 100W就可以用其他510霧化器,只係用唔到內置儲油嘅功能。

業餘巴Squonk Mods有咩好介紹?

第一水已經十幾個巴打支持..... 好多謝你地呀~~~
連登有情

我都想幫襯,但想要vtc6電

巴打辛苦
吃力不討好嘅工作黎

業餘巴Squonk Mods有咩好介紹?

無,我唔玩呢D
認真一問
雙電調壓機嘅機
係咪唔洗理 電池A數?
靠部機自動斷電
想買兩粒3000mah入機
但又想高過/有 35A
有無推薦

兩電機就算出220W,都係只去到26A,唔洗驚。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞