[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike

買左呢隻,佢成分係乜?
我食完真係降低左食煙意慾,同好似會滯滯地咁,
又會覺得真煙臭now

用煙彈 少左焦油同助燃劑
好野黎 買左幾錢?

機1400
煙一條499

但剛睇片,做個測試佢仲污糟過真煙喎?
究竟佢係乜來?
咩叫煙彈?
係rm86買左

機加一支油收我850

買左呢隻,佢成分係乜?
又會覺得真煙臭now

好野黎 買左幾錢?

機1400
煙一條499

究竟佢係乜來?
咩叫煙彈?

巴打下次買煙彈可以去淘寶
三條1000蚊左右
我星期三買今日已經收到

淘寶會唔會有假野架

我係絲
係rm86買左

機加一支油收我850

買咗乜嘢咁貴?

買左呢隻,佢成分係乜?
又會覺得真煙臭now

好野黎 買左幾錢?

機1400
煙一條499

究竟佢係乜來?
咩叫煙彈?

巴打下次買煙彈可以去淘寶
三條1000蚊左右
我星期三買今日已經收到

淘寶會唔會有假野架

我係絲

味道點?
姐係有丁嫁?
30ml loom bcg black chewing gun

買左呢隻,佢成分係乜?
又會覺得真煙臭now

好野黎 買左幾錢?

機1400
煙一條499

究竟佢係乜來?
咩叫煙彈?

1400 真係貴左截
煙草成分高啲 其實純啲
30ml loom bcg black chewing gun

加al85 收850

承蒙各巴絲的厚愛,LetsVapePal第一批貨已到港,唔好意思今個星期有兩日假期所以delay左。我地聽日5-7點會係尖沙咀既Roccos pizzeria,到時可以黎拎貨。
我地簡呢個地方的原因,一如我同拍擋當初開始呢間舖時講過,我地想做一間又chill又lifestyle 的網店,唔係就咁地鐵站交收的普通網上店。
大家一齊飲住啤酒交流Vape, 交個朋友。
你地pm我時我都講過,做唔做到生意其實我唔太care,反而我開心因爲今次識多個Vape巴絲!
明天一齊Chill一齊Vape !!

Let's Vape Pal~!!

Instagram : LetsVapePal

加al85 收850

你聽咗邊個巴打意見去果道交學費?如果你問下我先,或者呢道睇多幾頁,應該可以慳番兩百幾

加al85 收850

你聽咗邊個巴打意見去果道交學費?如果你問下我先,或者呢道睇多幾頁,應該可以慳番兩百幾

點解咁傻豬呀。。。

買左呢隻,佢成分係乜?
又會覺得真煙臭now

好野黎 買左幾錢?

機1400
煙一條499

究竟佢係乜來?
咩叫煙彈?

咁貴

買左呢隻,佢成分係乜?
又會覺得真煙臭now

好野黎 買左幾錢?

機1400
煙一條499

究竟佢係乜來?
咩叫煙彈?

1400 真係貴左截
煙草成分高啲 其實純啲

無計啦,得一個fd識得人攞,而家聽完都覺貴

加al85 收850

你地話鬼佬平啲
但太遠無去到
電話問佢部機收550
我覺得ok先去
點知支油收我300

加al85 收850

你地話鬼佬平啲
但太遠無去到
電話問佢部機收550
我覺得ok先去
點知支油收我300

油去外國網站買好平

第一次,學業餘巴話,要交下學費

加al85 收850

你地話鬼佬平啲
但太遠無去到
電話問佢部機收550
我覺得ok先去
點知支油收我300

佢ig naked 60ml 260
支30 ml油收300
呢舊錢 去鬼佬係返到

加al85 收850

你地話鬼佬平啲
但太遠無去到
電話問佢部機收550
我覺得ok先去
點知支油收我300

油去外國網站買好平

第一次,學業餘巴話,要交下學費

唔洗 ,我第一次去ID嘅學費多過你,唯有之後去淘寶買買買,溝淡成本

加al85 收850

你地話鬼佬平啲
但太遠無去到
電話問佢部機收550
我覺得ok先去
點知支油收我300

佢ig naked 60ml 260
支30 ml油收300
呢舊錢 去鬼佬係返到

認真,呃過一次就唔會再搵佢
不過佢好詳盡咁講,真係小小地當交學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞